Olet täällä

+358 8 8600 250
info@rukakuusamo.fi
Rukankyläntie 8
93830
Rukatunturi

Kauppakeskus Kumpare

Korona-pandeamian takia osa alla mainituista liikkeistä on suljettuina. Seuraamme tilannetta ja toimimme viranomaisten ohjeiden ja suositusten mukaisesti. 

Keskellä Rukan kylää sijaitsevasta Kauppakeskus Kumpareesta löydät vaivattomasti yhden katon alta tärkeimmät palvelut, joita matkallasi tarvitset! Kumpareen palvelutarjontaan kuuluvat mm. Rukan matkailuinfoKumpareen kuntosali ja Rosa&Rudolf Touhula, Rukan keilahalli sekä Ruka Beauty & Wellness. Ostospaikkoina palvelevat elintarvikemyymälä K-Market Rukankylä, Ruka Brand VillageRiipisen Riista- ja matkamuistomyymälä, sisustus- ja suunnittelutoimisto Arcesi Oy. Kumpareesta löydät myös Kuusamon keskusapteekin palvelupisteen. Nälän yllättäessä vatsan täytettä tarjoavat Kotipizza ja Subway. Muita palveluja: kiinteistönvälitys- ja lakiasiaintoimisto LKV Ruka, Rukan Lääkäriasema BeneFinlandia ja hieronta Osmo Saapunki. Kumpareen katon alta löytyvät myös RukaSuites- ja Kumpare-huoneistot.

Kauppakeskus Kumpare palvelee myös viihtymis- ja pistäytymispaikkana. Ostosten tekemisen lisäksi Kumpareessa tavataan tuttuja, ja asiakaspäätteellä voit hoitaa omia netti- ja sähköpostiasioita. Voit hoitaa asioitasi myös omalla koneellasi maksuttomalla WLAN-yhteydellä tai vain rentoutua nojatuoleissamme lehtiä lueskellen!

Ruka Info on avoinna päivittäin, info@rukakuusamo.fi ja puh. 08 8600 250. Vapaita liiketiloja Rukan ytimestä voit tiedustella: tarja.mourujarvi@ruka.fi puh 0400 797 560.

Tervetuloa ostoksille ja viihtymään!