Olet täällä

+358 8 8600 250
info@rukakuusamo.fi
Rukankyläntie 8
93830
Rukatunturi

Kauppakeskus Kumpare

Kauppakeskus Kumpareen yleisistä tiloista olemme poistaneet istuimet ja tarpeetonta oleilua yleisissä tiloissa tulee välttää Korona-pandemian takia.  Suosittelemme käyttämään kasvosuojusta ja vierailemaan kauppakeskukisessa vain terveenä. Seuraamme tilannetta ja toimimme viranomaisten ohjeiden ja suositusten mukaisesti. 

Keskellä Rukan kylää sijaitsevasta Kauppakeskus Kumpareesta löydät vaivattomasti yhden katon alta tärkeimmät palvelut, joita matkallasi tarvitset! Kumpareen palvelutarjontaan kuuluvat mm. Rukan matkailuinfoKumpareen kuntosali ja Rosa&Rudolf Touhula, Rukan keilahalli sekä Ruka Beauty & Wellness ja Ruka Escape. Ostospaikkoina palvelevat elintarvikemyymälä K-Market Rukankylä, Ruka Brand VillageRiipisen Riista- ja matkamuistomyymälä, sisustus- ja suunnittelutoimisto Arcesi Oy. Kumpareesta löydät myös Kuusamon keskusapteekin palvelupisteen. 

Nälän yllättäessä vatsan täytettä tarjoavat Kotipizza ja Subway sekä Urban Owl. Muita palveluja: kiinteistönvälitys LKV Ruka ja Kuuru LKV, Rukan Lääkäriasema BeneFinlandia ja Urheiluhieroja Osmo Saapunki. Kumpareen katon alta löytyvät myös RukaSuites- ja Kumpare-huoneistot.

Kauppakeskus Kumpare palvelee myös viihtymis- ja pistäytymispaikkana. Ostosten tekemisen lisäksi Kumpareessa tavataan tuttuja, ja asiakaspäätteellä voit hoitaa omia netti- ja sähköpostiasioita. Voit hoitaa asioitasi myös omalla koneellasi maksuttomalla WLAN-yhteydellä.

Ruka Info on avoinna päivittäin, info@rukakuusamo.fi ja puh. 08 8600 250. Vapaita liiketiloja Rukan ytimestä voit tiedustella: tarja.mourujarvi@ruka.fi puh 0400 797 560.

Tervetuloa ostoksille ja viihtymään!