Olet täällä

+358 8 8600 250
info@rukakuusamo.fi
Rukankyläntie 8
93830
Rukatunturi

Kauppakeskus Kumpare

Suosittelemme vierailemaan Kauppakeskus Kumpareessa vain terveenä ja käyttämään kasvosuojusta. Seuraamme pandemian tilannetta ja toimimme viranomaisten ohjeiden ja suositusten mukaisesti. 

Keskellä Rukan kylää sijaitsevasta Kauppakeskus Kumpareesta löydät vaivattomasti yhden katon alta tärkeimmät palvelut, joita matkallasi tarvitset! Kumpareen palvelutarjontaan kuuluvat mm. Rukan matkailuinfoRosa&Rudolf Touhula, Rukan Keilahalli sekä Ruka Beauty & Wellness ja Ruka Escape. Ostospaikkoina palvelevat elintarvikemyymälä K-Market Rukankylä, Ruka Brand Village sekä Riipisen Riista- ja matkamuistomyymälä. Lisäksi tiloissa toimii sisustus- ja suunnittelutoimisto Arcesi Oy. Kumpareen Rukan Infossa on Kuusamon keskusapteekin palvelupiste, josta voit ostaa reseptivapaita lääkkeitä ja tarvikkeita. Lääkäriasema Rukan Bene Finlandia palvelee talviaikana marraskuun lopulta vappuun asti. 

Uutuutena Rukagym Kumpareen P-kerroksessa sekä kenkä- ja muotipuoti Unnas Kumpareen 1. kerroksessa.

Nälän yllättäessä vatsan täytettä tarjoavat Kotipizza ja Subway sekä Urban Owl. Muita palveluja: kiinteistönvälitys LKV Ruka ja Kuuru LKV, Rukan Lääkäriasema BeneFinlandia ja Urheiluhieroja Osmo Saapunki. Kumpareen yläkerrassa majoitut tunturin aitiopaikalla  RukaSuites- ja Kumpare-huoneistoissa.

Kauppakeskus Kumpare palvelee myös viihtymis- ja pistäytymispaikkana. Ostosten tekemisen lisäksi voit hoitaa asioitasi myös omalla koneellasi maksuttomalla WLAN-yhteydellä.

Ruka Info on avoinna päivittäin, info@rukakuusamo.fi ja puh. 08 8600 250. 

Vapaita liiketiloja Rukan ytimestä voit tiedustella: tarja.mourujarvi@ruka.fi puh 0400 797 560.

Tervetuloa ostoksille ja viihtymään!