Olet täällä

+358 8 8600 250
info@rukakuusamo.fi
Rukankyläntie 8
93830
Rukatunturi

Kauppakeskus Kumpare

Kauppakeskus Kumpare keskellä Rukan kylää

Kumpareesta löydät vaivattomasti yhden katon alta tärkeimmät palvelut, joita matkallasi tarvitset! Kumpareen palvelutarjontaan kuuluvat mm. Rukan matkailuinfoKumpareen kuntosali ja Rosa&Rudolf Touhula, Kumpare Studio  -liikuntatila, Rukan keilahalli sekä Ruka Beauty&Wellness. Ostospaikkoina palvelevat elintarvikemyymälä K-Market Rukankylä, Ruka Brand VillageRiipisen Riista- ja matkamuistomyymälä, sisustus- ja designliike Pentik sekä suunnittelutoimisto Arcesi Oy. Kumpareesta löydät myös Kuusamon keskusapteekin palvelupisteen. Nälän yllättäessä vatsan täytettä tarjoavat Kotipizza ja Subway. Muita palveluja: kiinteistönvälitys- ja lakiasiaintoimisto LKV Ruka, Rukan Lääkäriasema BeneFinlandia ja hieronta Osmo Saapunki. Kumpareen katon alta löytyvät myös RukaSuites ja Kumpare-huoneistot.

Kauppakeskus Kumpare palvelee myös viihtymis- ja pistäytymispaikkana. Ostosten tekemisen lisäksi Kumpareessa tavataan tuttuja, ja asiakaspäätteellä voit hoitaa omia netti- ja sähköpostiasioita. Voit hoitaa asioitasi myös omalla koneellasi maksuttomalla WLAN-yhteydellä tai vain rentoutua nojatuoleissamme lehtiä lueskellen!

Ruka Info on avoinna päivittäin, info@ruka.fi ja puh. 08 8600 250. Vapaita liiketiloja Rukan ytimestä voit tiedustella: tarja.mourujarvi@ruka.fi puh 0400 797 560.

Tervetuloa ostoksille ja viihtymään!