Pöllytä lunta, älä katupölyä

Pakkaa laukkuun laskuvälineet ja aurinkolasit, sillä talven paras loma vietetään Rukan keväthangilla. Rinteessä nautitaan talvesta ilman jäätyneitä näppejä ja fiilistellään kevätaurinkoa ilman katupölyä. Rinnepäiviin löytyy vauhtia legendaarisista tapahtumista ja after skin ohjelmassa on lukuisia kiinnostavia artisteja bändikalenterin täydeltä. 

Tilaa hengittää raikasta tunturi-ilmaa

Hiihtolomasesongin jälkeen Rukan kevätauringon alla on reilusti tilaa mutta rinteillä riittää lunta ja Rinnehuveja. Kun valoa riittää ja tiet ovat jo sulia, autoilee Rukalle sujuvasti etelästäkin. Lentämälläkin Rukalle on helppo tulla, sillä SkiBussi kuljettaa kaikilta Kuusamon lennoilta suoraan Rukalle ja majoittumalla suoraan rinteiden viereen ei autolle ole lomalla tarvettakaan. Katso saapumisvaihtoehdot Rukalle ja kurkista millaisia matkatarjouksia Onnibussi, VR ja Finnair tarjoavat. 

TEKEMISTÄ RIITTÄÄ MYÖS RINNEPÄIVÄN JÄLKEEN

Talven viikko-ohjelmamme tarjoaa vauhdikkaita elämyksiä, kohtaamisia eläinystävien kanssa ja herkuttelua villiruoan parissa. Viikko-ohjelma on voimassa 15.4. asti ja lumitilanteen salliessa pidempäänkin!

Tiput keltaisena ja hanget valkoisena

Pääsiäisenä kellot käyvät jo kesäaikaa, mutta Rukalla vihertää vain rairuoho – tunturissa nimittäin nautitaan vielä talven parhaista laskukeleistä. Kevätauringon alla hanki kantaa hiihtäjää ja rinteet hohtavat valkoisina. After skille löytyy myös parhaat mahdolliset puitteet, sillä terassilla tarkenee, tunnelma on lämmin ja juomat tarjoillaan kylminä. Parasta laskuseuraa ja valmennusta tarjoaa Rukan hiihtokoulun legendaariset Pääsiäiskurssit.

Ota tunturin tapahtumat haltuun

Rukan kevätviikonloput ovat täynnä tapahtumia, mutta miksi tyytyä vaan viikonloppuun, kun tunturi tarjoaa elämyksiä pidempäänkin irtiottoon? Tule yksin, kaksin, kaveriporukalla tai yritysryhmänä kirkastamaan ajatukset keväthangille ja ottamaan ilo irti talviharrastuksista. Ota pehmeät laskut lomaan arkipäivinä ja varaa viikonloppu hauskanpitoon Rukan huipputapahtumissaSki-Inn huoneistoissa saat sitä enemmän ilmaisia vuorokausia, mitä kauemmin tunturissa viivyt. Rukan legendaaristen kevättapahtumien maine ulottuu kauas ulkomaille, joten tule paikan päälle kokemaan tunnelma, jonka perässä moni saapuu Rukalle kevät toisensa jälkeen. Katso myös tunturin runsas artistikattaus bändikalenterista.

Kevättä rinteillä aina toukokuun alkuun saakka

Rinteillä piisaa lunta ihan viimeiseen laskupäivään saakka ja jäätä löytyy vain lasista - kevät on parasta laskuaikaa!

Rukan rinteillä nautitaan toukokuussa kevätleireistä ja Hiihdä Halvalla -hinnoista. Seuraavaan talveen ei kuitenkaan ole kuin muutama hassu kuukausi, kun taas Rukan rinteet aukeavat lokakuussa. Tutustu kuinka Ruka on uudistunut tälle kaudelle.

Yli 200 hiihtopäivää lumen koordinaateilla ja reilusti tekemistä kesälläkin

Retkeilyä Oulangan ja Riisitunturin kansallispuistoissa, maastopyöräilyä,kalastusta ja muita kesäseikkailuja – tai mitä jos vaihtaisit lumilaudan kumilauttaan ja kokeilisit koskenlaskua? Valitse mökkiloma järven rannalla, huoneisto Rukan kylästä tai hotellielämän helppoutta ja varaa kesäloma Rukalle ja Kuusamoon Rukan Matkakaupasta

#LUMENKOORDINAATIT