Pöllytä lunta, älä katupölyä

Pakkaa laukkuun laskuvälineet ja aurinkolasit, sillä talven paras loma vietetään Rukan keväthangilla. Rinteessä nautitaan talvesta ilman jäätyneitä näppejä ja fiilistellään kevätaurinkoa ilman katupölyä. 

Kun valoa riittää ja tiet ovat jo sulia, autoilee Rukalle sujuvasti etelästäkin. Katso kaikki saapumisvaihtoehdot Rukalle ja kurkista millaisia matkatarjouksia Onnibussi, VR ja Finnair tarjoavat.

Kevättä rinteillä aina toukokuun alkuun saakka

Rinteillä piisaa lunta ihan viimeiseen laskupäivään saakka ja jäätä löytyy vain lasista - kevät on parasta laskuaikaa!

Rukan rinteillä nautitaan toukokuussa kevätleireistä ja Hiihdä Halvalla -hinnoista. Seuraavaan talveen ei kuitenkaan ole kuin muutama hassu kuukausi, kun taas Rukan rinteet aukeavat lokakuussa. 

Tiput keltaisena ja hanget valkoisena

Pääsiäisenä kellot käyvät jo kesäaikaa, mutta Rukalla vihertää vain rairuoho – tunturissa nimittäin nautitaan vielä talven parhaista laskukeleistä. Kevätauringon alla hanki kantaa hiihtäjää ja rinteet hohtavat valkoisina. 

Tekemistä riittää myös rinnepäivän jälkeen

Talven viikko-ohjelmamme tarjoaa vauhdikkaita elämyksiä, kohtaamisia eläinystävien kanssa ja herkuttelua villiruoan parissa. Viikko-ohjelma on voimassa 15.4. asti ja lumitilanteen salliessa pidempäänkin!

Yli 200 hiihtopäivää lumen koordinaateilla ja reilusti tekemistä kesälläkin

Retkeilyä Oulangan ja Riisitunturin kansallispuistoissa, maastopyöräilyä,kalastusta ja muita kesäseikkailuja – tai mitä jos vaihtaisit lumilaudan kumilauttaan ja kokeilisit koskenlaskua? Valitse mökkiloma järven rannalla, huoneisto Rukan kylästä tai hotellielämän helppoutta ja varaa kesäloma Rukalle ja Kuusamoon Rukan Matkakaupasta

#LUMENKOORDINAATIT