Olet täällä

henrikki@keloruka15.fi
Rukatunturintie 7
93830
Rukatunturi

Keloruka 15

Tervetuloa ison kelohuvilan rauhaan!

Keloruka 15 on tasokas 233 m2 tunnelmallinen järeästä kelohirrestä rakennettu edustustason huvila Länsi-Rukan puolella laskettelurinteiden, latujen ja ravintoloiden välittömässä läheisyydessä - yksi harvoista kelohuviloista, joissa oikeasti pärjää ilman autoa. Jos kuitenkin haluat retkeillä lähialueilla, käytössäsi on erillistä korvausta vastaan 9-hengen neliveto VW Caravelle, joka odottaa sinua lentokentällä.

Kelohuvilan neljässä makuuhuoneessa majoittuu yhteensä 8 henkilöä. Jokaisessa makuuhuoneessa on oma kylpyhuone, joten kohde sopii hyvin seurueelle, jossa halutaan myös omaa yksityisyyttä. Huvilan avarat yhteiset tilat ja iso ruokapöytä kutsuvat seurueesi nauttimaan yhteisestä lomasta. Isossa sohvaryhmässä voit nauttia takkatulen loimusta tai uppoutua Netflixin elokuviin. Täysin varustellusta keittiöstä löydät täydelliset astiastot ja monipuolisen lasivalikoiman. Aterian voit valmistaa itse tai vaikka kutsua kokin valmistamaan ateriaa siksi aikaa, kun itse nautit saunan lempeistä löylyistä.

Kelohuvilan keittiö, WC:t ja saunatilat remontoidaan täysin syksyn 2021 aikana, jonka jälkeen huvilan vuokraus on mahdollista.

Olethan yhteydessä, mikäli haluat lisätietoja: henrikki@keloruka15.fi