Varmista paikkasi kauden avauksessa

Laskukausi avataan Rukalla jo 2.10.2020

Suomen suosituin hiihtokeskus toivottaa asiakkaat lumen riemujen äärelle!

Rukan laskukausi avataan jälleen ennätysaikaisin Saaruan säilölumirinteillä 2. lokakuuta 2020 kello 9:30. Rukan kausi käynnistyy aktiivisesti, sillä rinnettä pääsee laskemaan niin lasketellen kuin pyöräillen – Tule mukaan ja koe kaksi alamäkilajia samalla hissilipulla! Park-laskijoita hemmotellaan, kun Ruka Parkin avaustavoite on ennätysaikaisin jo 5.10. laajemmalla rinnealueella kuin koskaan aiemmin. Perinteisen hiihdon ystävätkin pääsevät aloittamaan hiihtokauden jo perjantaina 9.10. Avajaisviikonloppuna rinteitä on lasketeltavissa kaksi, Saaruan rinteet numero 12 ja 13. Hisseistä käytössä on SaaruaExpress -tuolihissi ja Saarua III -tuolihissi, joiden lisäksi myös Village-2-Valley maisemagondoli palvelee laskijoita ja jalankulkijoita päivittäin. Tervetuloa aloittamaan talvikausi tunturiin!

 

Rukan kauden avaus on aktiiviloma

Rukan kausi aukeaa Saaruan 12 ja 13 rinteillä ennätysaikaisin säilölumen turvin 2.10.2020. Saaruan rinteille rakennetaan oma reiliosio, mikä mahdollistaa laskulinjoja myös parkkilaskijoille. Parkkilaskijoidenkaan ei tarvitse odottaa pitkään, sillä Ruka Parkin avaustavoite on viimeistään 5. lokakuuta! Seuraa parkin kanavia ja tiedät kauden uutuuksista ensimmäisten joukossa.

Samalla kun Rukalla vietetään Suomen laskukauden avausviikonloppua, pääsee mäessä myös pyöräilemään. Ruka Season Swapper -pyörätapahtuman ohjelma on osallistujille täysin maksutonta - tarvitset vain hissilipun ja pyörän + varusteet. Tule mukaan ja koe kaksi alamäkilajia samalla hissilipulla! Avajaisviikonlopulle on luvassa Test Centerit kauden uutuustuotteista sekä muuta ohjelmaa. Tutustu viikonlopun tarkempaan aikatauluun täällä.

Rukalla voi alkukaudesta harrastaa myös omatoimista maastopyöräilyä. Ruka-Kuusamon alue mahdollistaa eritasoiset reitistöt pyöräilyyn ja alueella onkin yhteensä 180 km viitoitettuja maastopyöräilyreittejä. Pyörän voi kuljettaa kätevästi Rukan huipulle alamäkipyöräilyä varten myös Village-2-Valley -gondolilla ja VillageExpress-tuolihissillä. Katso pyöräilijöiden hissilippuhinnat ja hissin aukiolot.

Perinteisen hiihdon ystävätkin pääsevät lumille jo lokakuussa, kun Rukan kylän ensilumen ladun avaustavoite on perjantaina 9.10. Tutustu Rukan ja Kuusamon latuihin.

Yli 200 päivää laskulomaa jäljellä 

Kausikortilla lasket Rukalla tai Rukalla ja Pyhällä niin paljon kuin mieli tekee, aina lokakuusta toukokuulle. Jo kymmenen laskupäivää kaudessa korvaa kausikortin ja pääset nauttimaan kortin tuomista eduista. Kausikortti on myynnissä ennakkohintaan 7.12. saakka! Tutustu kausikortin etuihin täällä. Tutustu myös Rukan kauden monipuoliseen tapahtumatarjontaan

 

#LUMENKOORDINAATIT