Varmista paikkasi kauden avauksessa

Laskukausi avataan Rukalla jo 2.10.2020

OSALLISTU ARVONTAAN JA ALOITA LASKUKAUSI ENSIMMÄISENÄ!

Rukan laskukausi avataan jälleen Saaruan säilölumirinteillä 2. lokakuuta 2020 kello 9:30! Avajaisviikonloppuna rinteitä on avoinna kaksi, Saaruan rinteet numero 12 ja 13. Hisseistä käytössä on SaaruaExpress -tuolihissi ja Saarua III -tuolihissi, joiden lisäksi myös Village-2-Valley maisemagondoli palvelee laskijoita ja jalankulkijoita päivittäin.

Järjestämme jälleen jo perinteeksi muodostuneen kilpailun, jossa yksi onnekas voi voittaa ystävänsä kanssa paikan ensimmäiseen tuolihissiin ja pääsee korkkaamaan rinteen ja samalla Rukan laskukauden ensimmäisenä. Pääpalkinto on kahdelle henkilölle, ja se sisältää kolmen päivän hissilipun lisäksi lasketteluvälinevuokran sekä kahden vuorokauden (pe-su 2.–4.10.2020) majoituksen uudessa hotelli RukaValleyssa, aivan avoinna olevien rinteiden vieressä. Kilpailuun voi osallistua 23.9.2020 klo 24 saakka. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Kilpailun järjestäjä Rukakeskus Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

Rukan kauden avaus on aktiiviloma

Rukan kausi aukeaa Saaruan 12 ja 13 rinteillä ennätysaikaisin säilölumen turvin 2.10.2020. Saaruan rinteille rakennetaan oma reiliosio, mikä mahdollistaa laskulinjoja myös parkkilaskijoille. Parkkilaskijoidenkaan ei tarvitse odottaa pitkään, sillä Ruka Parkin avaustavoite on viimeistään 8. lokakuuta! Seuraa parkin kanavia ja tiedät kauden uutuuksista ensimmäisten joukossa.

Samalla kun Rukalla vietetään Suomen laskukauden avausviikonloppua, pääsee mäessä myös pyöräilemään. Ruka Season Swapper -pyörätapahtuman ohjelma on osallistujille täysin maksutonta - tarvitset vain hissilipun ja pyörän + varusteet. Tule mukaan ja koe kaksi alamäkilajia samalla hissilipulla! Avajaisviikonlopulle on luvassa Test Centerit kauden uutuustuotteista sekä muuta ohjelmaa. Tutustu viikonlopun tarkempaan aikatauluun täällä.

Rukalla voi alkukaudesta harrastaa myös omatoimista maastopyöräilyä. Ruka-Kuusamon alue mahdollistaa eritasoiset reitistöt pyöräilyyn ja alueella onkin yhteensä 180 km viitoitettuja maastopyöräilyreittejä. Pyörän voi kuljettaa kätevästi Rukan huipulle alamäkipyöräilyä varten myös Village-2-Valley -gondolilla ja VillageExpress-tuolihissillä. Katso pyöräilijöiden hissilippuhinnat ja hissin aukiolot.

Perinteisen hiihdon ystävätkin pääsevät lumille jo lokakuussa, kun Rukan kylän ensilumen ladun avaustavoite on perjantaina 9.10. Tutustu Rukan ja Kuusamon latuihin.

Yli 200 päivää laskulomaa jäljellä 

Kausikortilla lasket Rukalla tai Rukalla ja Pyhällä niin paljon kuin mieli tekee, aina lokakuusta toukokuulle. Jo kymmenen laskupäivää kaudessa korvaa kausikortin ja pääset nauttimaan kortin tuomista eduista. Kausikortti on myynnissä ennakkohintaan 7.12. saakka! Tutustu kausikortin etuihin täällä. Tutustu myös Rukan kauden monipuoliseen tapahtumatarjontaan

 

#LUMENKOORDINAATIT