Varmista paikkasi Rukan kauden avaukseen!

Laskukausi avataan Rukalla jo 8.10.2021

Aloita laskukausi ensimmäisten joukossa!

Ruka avaa laskukautensa jälleen lokakuussa, kun Saaruan säilölumilla lasketaan jo 8. lokakuuta 2021 kello 9:30! Avajaisviikonloppuna aukeavat tutusti Saaruan rinteet numero 12 ja 13. 
Hisseistä käytössä on SaaruaExpress -tuolihissi ja Saarua III -tuolihissi. Lisäksi Village-2-Valley maisemagondoli kuljettaa laskettelijat, jalankulkijat ja pyöräilijät päivittäin tunturiin ja sen yli! Perinteisen hiihdon ystävätkin pääsevät aloittamaan hiihtokauden vain viikko laskukauden avauksen jälkeen, eli 15.10.2021!

Rukan kauden avaus on aktiiviloma

Rukan laskukausi aukeaa Saaruan 12 ja 13 rinteillä säilölumen turvin 8.lokakuuta 2021. Myös Ruka Parkin reililinja pyritään avaamaan mahdollisimman pian avajaisista. Seuraa parkin kanavia ja tiedät kauden uutuuksista ensimmäisten joukossa.

Rukalla voi alkukaudesta harrastaa myös omatoimista maastopyöräilyä. Ruka-Kuusamon alue mahdollistaa eritasoiset reitistöt pyöräilyyn ja alueella onkin yhteensä 180 km viitoitettuja maastopyöräilyreittejä. Pyörän voi kuljettaa kätevästi Rukan huipulle alamäkipyöräilyä varten myös Village-2-Valley -gondolilla. Tarkista alkutalven avoimet pyöräreitit täältä >

Kesällä 2021 Rukalle avattiin huimapäiden iloksi Ruka Zipline -vaijeriliuku. Ympärivuotinen ja 364 metriä pitkä liuku onnistuu myös laskuvälineiden kanssa. Siirtyminen huipulta huipulle ei ole koskaa ollut huimempaa!
Tutustu Ruka Ziplineen >

Yli 200 päivää laskulomaa jäljellä 

Kausikortilla lasket Rukalla tai Rukalla ja Pyhällä niin paljon kuin mieli tekee, aina lokakuusta toukokuulle. Jo kymmenen laskupäivää kaudessa korvaa kausikortin ja pääset nauttimaan kortin tuomista eduista. Tutustu kausikortin etuihin täällä. Tutustu myös Rukan kauden monipuoliseen tapahtumatarjontaan

 

#LUMENKOORDINAATIT