RUKAN KAAMOS ON KAUKANA HÄMÄRÄHOMMISTA

Siinä ei ole mitään pimeää, että hanget hohtavat valkoisena, revontulet värittävät taivaan ja Polar Night Light Festival valaisee rinteet ennennäkemättömällä loisteella. Tervetuloa valaistumaan Rukalle.

Tunturi täynnä lunta vaan ei jonoja

Kaamos tunturissa ei tunne pimeitä katuja tai mustaa mieltä, ainoastaan ruuhkattoman rentoa tunnelmaa ja sydäntalven taianomaista valoa. Rukalta löydät aidon talven vailla väentungosta, hauskat tapahtumat, talviset aktiviteetit ja rinteet koko perheelle. 

PAKOPAIKKA PAKKASELTA

Täysihoito hotellissa, piilopirtti kelomökissä vai lomakoti kylän ytimestä? Kaamoksella vaihtoehtoja riittää pilvin pimein ja edullisin hinnoin. 

Kumpi laskee pidempään, aurinko vai sinä?

Rukan rinteet ovat avoinna aamusta iltaan vuoden lyhimpinäkin päivinä. Vaikka aurinko painuu horisonttiin, rinteiden hyvä valaistus jatkaa hiihtopäivää pitkälle iltaan, ja perjantaisin yömäessä lasketaan melkein puoleen yöhön asti. Hankien keskellä valoa riittää myös muihin talvisiin seikkailuihin. 

Tulet taivaalla ja saunan pesässä

Kaamos tuo revontulien värit taivaalle ja punan poskille, mutta Rukalta löytyy paljon tekemistä myös niihin hetkiin, kun rinnepäivä on pulkassa ja pakkanen nipistelee varpaita. Saunan saa lämpimäksi kaikilla keleillä ja omaa hyvinvointia voi buustata hoidoilla ja hieronnalla.

#LUMENKOORDINAATIT