Olet täällä

K-Citymarket Kuusamo

Citymarket Kuusamo palvelee jokaisena viikonpäivänä ympäri vuoden! 

K-Citymarketin löydät heti Kuusamoon tullessasi Ouluntien (E20) ja Kajaanintien (E5) risteyksen välittömästä läheisyydestä. Monipuolisista valikoimista löydät lähes kaiken, mitä lomallasi tulet tarvitsemaan.

Kotikeittiön valmiit ruoat jättävät enemmän aikaa muuhun harrastamiseen tai jos haluat kruunata ulkoilupäiväsi herkuttelemalla paikallisilla erikoisuuksilla niin ohjeet saat ruokamestareiltamme.

Kalastus- ja retkeilytarvikeosastomme on monipuolinen, josta löydät ottivälineet  ja vaatetuksen kelin mukaan. Lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia ulkoilun, kuntoilun ja pyöräilyn tuotteita. Kesäsesonkina meillä on laaja valikoima erilaisia maastopyöriä sekä pihapelejä ajanviettoon.

Grillaus kuuluu kesään ja kaikki grillauksen tuotteet saat samalla kertaa meiltä, aina kaasugrilleistä mureisiin pihviin saakka.

Lisäksi kodintekniikka-osastoltamme löydät kaikki kodinkoneet kodin ja mökin tarpeisiin. Myymälässämme on laaja valikoima esimerkiksi erilaisia kahvinkeittimiä, mikroaaltouunia sekä pölynimureita. 

Tervetuloa monipuoliseen aikasi arvoiseen uudistettuun K-Citymarket Kuusamoon!