Joulukorttien maisemia voi muutakin kuin ihailla 

Älä jää vain nauttimaan joulukorttien lumisista maisemista vaan varaa joululomasi paikan päälle. Tavoitteemme on saada Rukan rinteet koko komeudessaan auki joululomille. Vauhtia joulurauhaan voit käydä etsimässä kaikista muista rinteistä paitsi SuperPipesta. Lapsiperheiden suosikki Rosa & Rudolf Family Park on tietenkin avoinna, ja huhut kertovat, että Rosan ja Rudolfin lisäksi myös joulupukki vierailee siellä säännöllisesti.

Ohjelmaa joka Pyhälle ja Tapanille 

Rukan rinneilojen lisäksi Kuusamossa on myös paljon muuta mukavaa tekemistä. Voit osallistua viikko-ohjelmaamme ja huristella koiravaljakolla, pororeellä tai moottorikelkalla. Tai käydä rekiretkellä tai ratsastamassa lumisessa metsässä. Päivä huipentuu upean saunaohjelman merkeissä, ja illan kruunaa paikallinen villiruoka.

Keskity koristeluun ja jätä joulusiivous meille

Helppo joulu kelomökissä tai täysihoidolla hotellissa voi olla koko perheen mukavin joululahja. Toimi nopeasti, parhaat paikat myydään nyt! 

Sopivan majoituksen löydät Rukan Matkakaupasta tai alla olevien majoitustarjousten avulla.

Lumiloman lahjavinkit

Rukan kylästä löydät laadukkaita ja monipuolisia liikkeitä, joista on helppo hankkia kuusen alle paikallisia tuotteita. Erityisesti lasketteluvarusteet, porotuotteet, keramiikka ja paikalliset ruokatuotteet ovat suosittuja lahjoja, kaiken ikäisille. 

Aattona jouluruokaa, joulupäivänä Ala Cartee ja Tapanina vaikka pitsaa

Uuden vuoden huumaa ystävien kesken

Kerää kyytiin kaikki kivat ja suuntaa Rukalle - meillä on bileet!

#LUMENKOORDINAATIT