Joulukorttien maisemia voi muutakin kuin ihailla 

Rukalla joulutunnelma on taattu – kaikki Rukan rinteet ovat avoinna ja odottavat laskijoitaan, ladut ovat huippukunnossa, poroja voi käydä tapaamassa sekä joulupukkikin saattaa näyttäytyä. Päivisin on paljon tapahtumia koko perheelle sekä aloittelijoiden suosikki Rosa & Rudolf Family Park on tietenkin avoinna. Laskupäivän jälkeen on mukava rentoutua saunan ja takkatulen äärellä. Älä jää vain nauttimaan joulukorttien lumisista maisemista vaan varaa joululomasi paikan päälle!

Ohjelmaa joka Pyhälle ja Tapanille 

Rukalla on tekemistä ihan jokaiselle. Rinteiden sulkeuduttua laskettelijoilta Rukan rinteillä päästään rattikelkkailemaan. Lapsiperheen nuorimmat viihtyvät pulkkailemassa. Lapsille ja nuorille pyörii joululomien ajan myös eritasoisia Werneri-hiihtokoulutunteja, mistä löytyy varmasti jokaiselle oman tasoinen oppitunti. Rukan Hiihtokoulussa lapset ja nuoret viihtyvät, saavat uusia ystäviä, oppivat uusia taitoja ja pitävät hauskaa!

Rukan rinneilojen lisäksi Kuusamossa on myös paljon muuta mukavaa tekemistä. Voit osallistua viikko-ohjelmaamme ja pääset huristelemaan koiravaljakolla, pororeellä tai moottorikelkalla. Tai käydä rekiretkellä tai ratsastamassa lumisessa metsässä. Lähitunturit tarjoavat myös kauniita, eritasoisia lumikenkäreittejä

Tiesitko, että Rukan hissit Village-2-Valley ja Village Express ovat käytettävissä myös ilman laskuvälineitä, jolloin myös jalankulkijat pääsevät nauttimaan huipun kauniista maisemista, kävellen taikka lumikenkäillen. Gondoli kuljettaa kulkijat helposti Itä-Rukan palveluiden ääreltä Rukan kylään ja takaisin. Osta maisemamatka Rukan huipulle >

Keskity koristeluun ja jätä joulusiivous meille

Helppo joulu kelomökissä tai täysihoidolla hotellissa voi olla koko perheen mukavin joululahja. Toimi nopeasti, parhaat paikat myydään nyt! 

Sopivan majoituksen löydät Ruka-Kuusamon Majoitushausta tai alla olevien majoitustarjousten avulla.

Lumiloman lahjavinkit

Rukan kylästä löydät laadukkaita ja monipuolisia liikkeitä, joista on helppo hankkia kuusen alle paikallisia tuotteita. Erityisesti lasketteluvarusteet, porotuotteet ja paikalliset ruokatuotteet ovat suosittuja lahjoja, kaiken ikäisille. Kauppakeskus Kumpareesta löydät vaikkapa laatumerkkien erikoisliikkeen Ruka Brand Villagen.

Loading...

KAIKKI RAVINTOLAT

Aattona jouluruokaa, joulupäivänä Ala Cartee ja Tapanina vaikka pitsaa

Uuden vuoden huumaa ystävien kesken

Kerää kyytiin kaikki kivat ja suuntaa Rukalle - meillä on bileet!

#LUMENKOORDINAATIT