Joulukorttien maisemia voi muutakin kuin ihailla 

Älä jää vain nauttimaan joulukorttien lumisista maisemista vaan varaa joululomasi paikan päälle. Vauhtia joulurauhaan voit käydä etsimässä Rukan rinteiltä ja lapsiperheiden sekä aloittelijoiden suosikki Rosa & Rudolf Family Park on tietenkin avoinna, ja huhut kertovat, että Rosan ja Rudolfin lisäksi myös joulupukki vierailee siellä säännöllisesti.

Ohjelmaa joka Pyhälle ja Tapanille 

Rukan rinneilojen lisäksi Kuusamossa on myös paljon muuta mukavaa tekemistä. Voit osallistua viikko-ohjelmaamme ja pääset huristelemaan koiravaljakolla, pororeellä tai moottorikelkalla. Tai käydä rekiretkellä tai ratsastamassa lumisessa metsässä. Lapsiperheen nuorimmat viihtyvät pulkkailemassa.

Tiesitko, että Rukan hissit Village-2-Valley ja Village Express ovat käytettävissä myös ilman laskuvälineitä. Tutustu jalankulkijoiden palveluihin ja osta maisemamatka Rukan huipulle >

Keskity koristeluun ja jätä joulusiivous meille

Helppo joulu kelomökissä tai täysihoidolla hotellissa voi olla koko perheen mukavin joululahja. Toimi nopeasti, parhaat paikat myydään nyt! 

Sopivan majoituksen löydät Rukan Matkakaupasta tai alla olevien majoitustarjousten avulla.

Lumiloman lahjavinkit

Rukan kylästä löydät laadukkaita ja monipuolisia liikkeitä, joista on helppo hankkia kuusen alle paikallisia tuotteita. Erityisesti lasketteluvarusteet, porotuotteet, keramiikka ja paikalliset ruokatuotteet ovat suosittuja lahjoja, kaiken ikäisille. RKauppakeskus Kumpareesta löydät vaikkapa laatumerkkien erikoisliikkeen Ruka Brand Villagen.

Aattona jouluruokaa, joulupäivänä Ala Cartee ja Tapanina vaikka pitsaa

Loading...

KAIKKI RAVINTOLAT

Uuden vuoden huumaa ystävien kesken

Kerää kyytiin kaikki kivat ja suuntaa Rukalle - meillä on bileet!

#LUMENKOORDINAATIT