Olet täällä

Isokenkäisten Klubi

 - Itärajan helmi!

Isokenkäisten Klubi on perheyritys Venäjän rajan tuntumassa, Kuusamossa, Heikinjärven rannalla. Tarjoamme majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalveluja ympärivuotisesti.

KODIKASTA MAJOITUSTA

Isokenkäisten Klubin perinteiseen tyyliin rakennetussa pihapiirissä sijaitsee useita erilaisia majoitustiloja yhteensä jopa 50 hengelle.
Kortteerissa nautit hotellimaisesta majoituksesta, huoneissa on oma suihku ja wc. Päätalossa, Klubilla olet kuin kotonasi gasthouse -tyylisissä kahden hengen huoneissa. Pihapiirissä on myös kaksi kodikasta ja hyvin varusteltua mökkiä 6-9 hengelle.
Lomalla tai työmatkallasi ei tarvitse kokata, eikä siivota, vaan nauttia luonnon rauhasta sekä mukavasta seurasta. Tarjoamme majoituksiin puoli- tai täysihoitoa Tilausravintola Klubilla.

TILAUSRAVINTOLA KLUBI

Wild FoodValmistamme tilauksesta maukkaita koti -gourmet aterioita, käyttäen puhtaita, suomalaisia ja etenkin kuusamolaisia raaka-aineita. Tilausravintolassa Klubissa on  tilaa yhteensä noin 90 henkilölle.

Venäläinen illallinen
Tule nauttimaan esim. venäläistä illallista Ravintola Klubille

Kelekkakahvila
Tarjoilemme joulukuusta pääsiäiseen (säävaraus) päivittäin klo 11-16 kelkkailijoille ja muille ohikulkijoille kahvilatuotteita ja lounasta. 
Lounas alkaen 15 €/hlö. Lounas sisältää lounaskeiton, talon leivät + levitteet sekä kotileivonnaisen ja kahvi / tee, ruokajuomana mehu ja vesi. Pöytiin tarjoilu.
Lounaat tulee varata saman päivän aamuun klo 9 mennessä soittamalla p. 0400 972 260 tai p. 040 7066 839
Löydät meidät Kuusamon kelkkareittikartalta Särkiluoman yläpuolelta. Sijaintimme kartalta >

SEITSEMÄN TÄHDEN PERINTEINEN SAVUSAUNA

Perinteisen savusaunamme lauteilla löylyistä nauttii 15 henkilöa kerrallaan. Savusaunan hinta sisältää myös pyyhkeet, pesuaineet ja takkahuoneen käytön. Kesällä käytössä uimaranta ja talvella avanto.

HELEKUTA -KOTA JA KOTAKOKKAUS

Ruokailukota 15 henkilön tunnelmallisiin makuhetkiin ympäri vuoden. Kotakokkaus avotulen äärellä on mukavaa yhdessä.

KOKOUSTILAT

Sali max. 40 henkilöä. Yläkerta "ähveeraushuone" 15 henkilöä
Kokoustiloissa Internet -yhteys, valkokangas, videotykki sekä fläppitaulu.