Olet täällä

Isokenkäisten Klubi, Wilderness Lodge - Wild Food Kitchen

Isokenkäisten Klubi on perheyritys Venäjän rajan tuntumassa, Kuusamossa, Heikinjärven rannalla. Tarjoamme majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalveluja ympärivuotisesti.

Kodikasta majoitusta

Isokenkäisten Klubin perinteiseen tyyliin rakennetussa pihapiirissä sijaitsee useita erilaisia majoitustiloja yhteensä jopa 50 hengelle. 

Kortteerissa nautit hotellimaisesta majoituksesta, huoneissa on oma suihku ja wc. Päätalossa, Klubilla olet kuin kotonasi gasthouse -tyylisissä kahden hengen huoneissa. Pihapiirissä on myös kaksi kodikasta ja hyvin varusteltua mökkiä 6-9 hengelle. Lomalla tai työmatkallasi ei tarvitse kokata, eikä siivota, vaan nauttia luonnon rauhasta sekä mukavasta seurasta. Tarjoamme majoituksiin puoli- tai täysihoitoa Tilausravintola Klubilla.

Yliyön elämystuote AuroraHut, ympärivuotinen ikkuna pohjoisen luonnon elämyksiin

AuroraHut kutsuu matkailijat lumoavan luonnon syliin, lähemmäs aitoa luontokokemusta kuin koskaan ennen, herkkään luontoon rakentamisen jälkiä jättämättä. Vuorokauden ja vuodenaikojen vaihtuvat valoilmiöt ovat koettavissa aidoimmillaan etäällä turistikeskusten hälinästä ja valosaasteesta. Aurora Hut säästää myös liikkumisen päästöjä; sen lämmössä ja äärellä luonnossa koetut elämykset eivät kaipaa muuta koettavaa.

Ekologinen Aurora Hut on lasiseinäinen ja -kattoinen jokaisen vuodenajan elämystuote, joka on siirrettävissä luontokokemusten äärelle. Kesällä ne kelluvat järvessä ja talvella niiden paikka on järven jäällä. Itärajan luonnon ylellinen hiljaisuus, maistuva villiruoka sekä aidon savusaunan löylyt yhdessä Aurora Hut elämyksen kanssa ovat yhdessä täydellinen paketti luonnon luxusta.

Tilausravintola Klubi

Wild Food

Valmistamme tilauksesta maukkaita kotigourmet-aterioita, käyttäen puhtaita, suomalaisia ja etenkin kuusamolaisia raaka-aineita. Tilausravintolassa Klubissa on  tilaa yhteensä noin 90 henkilölle. Tule nauttimaan venäläistä illallista Ravintola Klubille!

Kelekkakahvila
Tarjoilemme joulukuusta pääsiäiseen (säävaraus) ti- la, klo. 11-16 kelkkailijoille ja muille ohikulkijoille kahvilatuotteita ja lounasta. Lounas alkaen 15 €/hlö. Lounas sisältää esim. lounaskeiton, talon leivät + levitteet sekä kotileivonnaisen ja kahvi / tee, ruokajuomana mehu ja vesi. Pöytiin tarjoilu. Lounaat tulee varata saman päivän aamuun klo 9 mennessä soittamalla p. 0400 972 260 tai p. 040 7066 839. Löydät meidät Kuusamon kelkkareittikartalta Särkiluoman yläpuolelta.

Seitsemän tähden perinteinen savusauna

Perinteisen savusaunamme lauteilla löylyistä nauttii 15 henkilöa kerrallaan. Savusaunan hinta sisältää myös pyyhkeet, saunahatut, pesuaineet ja takkahuoneen käytön. Kesällä käytössä uimaranta ja talvella avanto.

Helekuta-kota ja kotakokkaus

Ruokailukota 15 henkilön tunnelmallisiin makuhetkiin ympäri vuoden. Kotakokkaus avotulen äärellä on mukavaa yhdessä.

Kokoustilat

Klubin Sali max. 40 henkilöä. Yläkerran viihtyisä "ähveeraushuone" 10 henkilöä. Kokoustiloissa Internet-yhteys, valkokangas, videotykki sekä fläppitaulu.