Olet täällä

Hotelli: +358 200 48126 ryhmä&kokousmyynti +358 (0)200 373 23 (0,17 eur/puh + 0,75 eur/min)
rukahovi.cumulus@restelhotels.fi, ryhmät&kokoukset/groups & conference: north.sales@restel.fi
Rukankyläntie 15
93830
RUKATUNTURI

Hotelli Cumulus Resort Rukahovi

www.cumulus.fi -sivuilla  voit varata suoraan majoituksen tai hotellipaketin!

Cumulus Resort Rukahovi on monipuolinen tunturihotelli aivan Rukan kylän sydämmessä. Aikaisemmin Rantasipi Rukahovina tunnettu hotelli on  ollut jo vuosikymmeniä maamme tunnetuimpia ja arvostetuimpia matkailukeskushotelleja ja Rukan ehdoton iltaelämän keskus. Rantasipi Rukahovina hotelli on valittu Suomen parhaaksi hiihtohotelliksi World Ski Awards –kilpailussa vuosina 2013 , 2014 ja 2015 .  

Hotellissamme olet toiminnan keskipisteessä lähellä palveluita. Hotellipaketeistamme voit valita tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon: hemmottelua, majoitusta, aktiviteetteja.  Cumulus Resort Rukahovi  tarjoaa täyden palvelun erämäaamajoitusta.  Hotellin tiloissa löytyy myös hemmottelu- ja kauneudenhoitopalvelut Day Spa Studio Feel It.

Huoneet

Cumulus Resort  Rukahovissa huoneita löytyy jokaiseen makuun. Hotellin alkuperäisessä osassa sijaitsevat kodikkaat  uudistetut  standard huoneet. Hotellin laajennusosasta tasokkaat ja tilavat superior ja superior panoramahuoneet. Sviittejä 17 kpl; junior, sauna ja Presidentinsviitit. Huoneissa on TV satelliittikanavineen, vaatteiden kuivauskaappi ja superiorluokan huoneissa minibaari/kylmäkaappi. Huoneissa ja hotellin ravintoloissa on käytettävissä langaton nettiyhteys veloituksetta. Hotellissa on kolme saunaa. 

Huoneistot

Rukahovin rivitalohuoneistot sijaitsevat Kelorinteen ala-aseman läheisyydessä n. 400m kävelymatkan päässä hotellilta. Huoneistoja on 2-6 hengelle ja jokaisesta löytyy oma sauna ja keittiö. Rukan alueen aktiviteetit  ovat  huoneistojen välittömässä läheisyydessä. Hiihtoladulle on n. 50 metriä samoin kuin lähimmälle hissille.

Kokoustilat Rukan kokouskeskuksessa

Hotellissa on kokoustiloja yhteensä 390 hengelle. Rukan kokouskeskus  tarjoaa upeat puitteet kokoukseen ja juhlatilaisuuteen, jonka yläkerran saleista on upeat näkymät yli vaaramaiseman. Täällä tarjoat ryhmällesi ripauksen pohjolan luxusta ja enemmän elämyksiä lukuisten valmiiden ohjelmapakettien muodossa.

Hyvinvointi 

Hotellin tiloissa toimii  Day Spa Studio Feel It  - hyvinvointi- , kauneus ja hierontapalveluita tarjoava keidas. Hotellissa on varattavissa tunnelmallinen Kelo-sauna 8-10 henkilölle. Myös hotellin Presidentin sviittiä voi varata saunailtaa varten.

Rukahovin ravintolamaailma

Kaarle XII Ski Ruka – ravintolassa on Rukahovin iltaelämä. Kaarle XII Ski Ruka tarjoaa  viihdettä live-esiintyjien muodossa, karaokea ja yökerhotunnelmaa , buffet illallisia ja hiihtokaudella myös lounasta. Kaarle XII Ski Rukan uusi upea terassi rinnenäköalalla  sykkii after skitä kevät viikoilla.

Viihtyisässä ruokaravintola Kaltiokivessä  on monen kestosuosikki monipuolisine ruokalistoineen .

 Uudistunut Lobby bar palvelee aamusta iltaan ja sieltä löytyy mm. pientä syötävää ja juomia moneen makuun.