Olet täällä

Vieraile aidolla suomenhevostilalla

Tervetuloa vierailemaan tilallamme Ronivaarassa. Tutustu kanssamme perinteisiin suomenhevosiin juhalavuoden kunniaksi. Pihapiirissämme asustaa tusina suomenhevosta kavereineen.

Onnelliset hevosemme on oiva esimerkki suomenhevosen monipuolisuudesta. Ronivaarassa asustaa on eri-ikäisiä ja värisiä, myös harvinaisen värisiä suomenhevosia. Viihtyisä maalaispihapiiri tarjoaa koko perheelle paljon nähtävää ja koettavaa. Tervetuloa tutustumaan kansallisaarteisiimme suomehevosiin!

Vierailun aikana tutustumme hevostilaan, sen asukkaisiin ja elämään Ronivaarassa. Hoidamme hevosia ja voit kokeilla valintasi mukaan joko ratsastusta tai hevosajelua. Vierailun lopuksi nautimme glögit ja piparit viihtyisässä tallituvassa tarinoiden hevosista. 

Arvostamme paljon eläinten ja ihmisten hyvinvointia. Hevosten hyvinvointiin on panostettu, hevosten oikeus lajinmukaiseen mukaiseen käyttäytyminseen on meille myös tärkeää. Toteutamme myös tilallamme hevostoimintaa kaikenikäisille elämän eri vaiheisiin. 

Järjestämme suomenhevosilla 1-3 tunnin vaelluksia maastoissa sekä yksilöllisiä rekiajeluita. Myös ratsastustunnit, yksityis- ja istuntatunnit. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja tarjontaan www.ruskalaukka.fi

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
01.06.2017 - 31.12.2018
Ryhmän koko
3 - 100 persons
Kesto
1 tuntia
Min 3 hlöä.
Hinta
15,00€/Person
alle 12 v. 10€
Kielet
English, Finnish