Olet täällä

+358 40 688 5505
Rukankyläntie 6
93830
Rukatunturi

Hanko Sushi

Ravintolamme sijaitsee Ski-Inn Hotel RukaVillagen yhteydessä, Rukankyläntie 6, Colorado Bar & Grillin naapurissa. 

Hyvät asiakkaat, Vallitsevan koronapandemian ja siitä johtuvien viranomaisten suositusten myötä ravintolamme on sulkenut ovensa tältä kaudelta. Tällä tavoin estämme viruksen leviämistä ja takaamme sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme turvallisuuden. Odotamme innolla, että saamme jälleen avattua ovemme teille kaikille ensi kaudella.

Sillä välin myyntipalvelumme auttaa teitä mielellään suunnittelemaan tulevaisuuden tilaisuuksianne ja juhlia. Myyntipalvelu +358 9 612 86200 / myynti@noho.fi

Voitte myös ostaa lahjakorttejamme verkkokaupastammeLahjakortit ovat voimassa 12 kk.

Pidetään toisistamme huolta!

Hanko Sushin tarina on jo nimessämme. Nimi kertoo mistä olemme kotoisin: eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jossa kahden miehen intohimo sushia kohtaan synnytti ensimmäisen ravintolamme. Lisäksi nimi kertoo toimintamme tärkeimmän periaatteen. Han ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Henkilökuntamme tunnuslause on ”jokainen viilto ratkaisee”. Siihen kiteytyy filosofiamme. Teemme kaikki annokset käsin, paikanpäällä. Käytämme vain parhaita raaka-aineita. Siksi annoksemme ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu.

www.oivahymy.fi sivuilta löydät Oiva raporttimme!

hankosushi.fi