Skidit Disko @ Ruka

Tanssitaanko ihan skidisti? Huippusuosittu koko perheen tanssitapahtuma Skidit Disko sirkusteltassa Rukalla! Ohjelmassa on kaikin puolin kreisiä menoa, hassuja hahmoja, huimia esityksiä, sirkustyöpajoja ja diskoleikkejä.
Aika
3.8.2022 - 3.8.2022 12:00 - 15:00
Paikka
Rukan hiihtostadion, sirkusteltta
Osoite

Hiihtostadionintie 3
93830 Rukatunturi
Suomi

Musiikki Isot tapahtumat Lapset & Nuoret
Skidit Festarit

Skidit Disko tarjoaa musiikkimatkan lastensävelistä tämän päivän tinkimättömiin hitteihin. DJ:nä toimii diskojen isä, YleX:n musiikkipäällikkö, New Yorkista Ibitzalle bilekansaa tanssittanut DJ Orkidea. Tanssiope, musatähtien ja -tapahtumien koreografina toiminut Virpi Kurkihovi opettaa helppoja koko perheelle sopivia tanssiaskelia millä yllättää koko suku ja kaverit. MC Aino leikittää ja liekittää. Luvassa on hauska koko perheen diskoiluhetki, oikea irtiotto arjesta! 

Skidit Disko käynnisti vuonna 2016 lastendiskoboomin Suomessa tuodessaan maailmalta suosituksi tulleen konseptin koko perheen päivätansseista ykkösklubeilla. Diskoissa on esiintynyt artisteja Palefacesta Darudeen. Synnyinpaikka on yökerho Kuudes Linja Helsingin Kalliossa, mutta diskoiltu on myös Musiikkitalossa, Tavastialla, Flow Festivalilla ja Oulussa, johon lennätettiin maailman pienin disko.

Tapahtuma on suunnattu 3-10 vuotiaille perheineen. 
Liput alkaen 12 €.

Osta liput