Kuusamo Nature Photo luontokuvafestivaali 2023

Maailman mittakaavassa klassikoksi nousseessa luontokuvatapahtumassa kuvaesityksiä, musiikkia ja näyttelyitä! Tapahtumapaikkoina Ruka, Kuusamotalo, Kuusamo-opisto, Karhuntassu, Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki sekä Päähkänä.
Aika
15.9.2023 - 17.9.2023
Paikka
Kuusamotalo ja Kuusamon upea luonto
Osoite

Kaarlo Hännisen tie 2
93600 Kuusamo
Suomi

Taide & Kulttuuri Seikkailu Kansallispuistot

Suomen merkittävin luontokuvatapahtuma Kuusamo Nature Photo kutsuu alan ammattilaisia ja harrastajia syksyn suureen spektaakkeliin!

Kuusamo Nature Photo on koonnut ihmisiä yhteen Kuusamon upean ruskan keskelle jo usean vuosikymmenen ajan. Kokonaisvaltaisia elämyksiä tarjoava tapahtumaviikonloppu levittäytyy ympäri Kuusamoa. Erilaiset tapahtumapaikat ja sisällöt vievät kohti luontoa. Kokonaisuus muodostuu mielenkiintoisista alan osaajien puheenvuoroista, näyttelyistä, elokuvista, musiikista, taiteesta ja työpajoista. Festivaalin ytimessä on yhä luonnosta ja luontokuvauksesta kiinnostuneiden kohtauspaikka.

Liput myynnissä nyt!

Lipun hinta on 64 €/hlö/3 pv.

Osta liput

Kuusamo Nature Photon luontokuvakilpailut

 Kuusamo Nature Photo -luontokuvakilpailu koostuu kolmesta pääsarjasta: Hannu Hautala -sarja, Luonnon taidetta -sarja sekä Lasten ja nuorten Instagram -sarja. 

Kilpailu on avoin kaikille ja siihen voi osallistua myös aiemmin julkaistuilla kuvilla sekä kuvilla, joilla on osallistuttu muihin alan kilpailuihin niin koti- kuin ulkomailla.

Kilpailun eri sarjojen voittajat esitellään perjantaina Kuusamotalolla klo 18.30.

Tämän sivun kuva: Kauris/Tuomas Heinonen