Kalabuffee: Savusiikaa,kylmäsavukirjolohta,savumuikkuja,punajuurigraavattua-lohta,tervahaukea, katajanamarja-silakkaa, muikunmäti-moussea ja hauenmäti-kastiketta, tilliaiolia,kurkku-kaprissalaattia,Tontun rosollia, tilli-perunoita, joululimppua ja kirnuvoita.
Riistabuffee: Kevyesti savustettua hanhenrintaa, riimi-filettä, palvattua hirvenpaistia, salviapaahdettua peuranpaistia, savusärki-kastiketta, karpalo-kanelikompottia.
Pääruokabuffee: Savukalkkunaa, harmaasuolattua Juhlakinkkua, Inkivääri-porkkanalaatikkoa,Kuusenkerkkä- lanttulaatikkoa ja muskotti-perunalaatikkoa, puolukkasinappia,rakuuna-dijonsinappia, jaloviina-kotisinappia sekä perinteistä punaviinikastiketta kinkunliemestä
Jälkiruokana: Runsas valikoima kotimaisia juustoja, viinirypäle- vaniljahilloke ja kumina-näkkileipää sekä makeana Piparkakku-tiramisua, pannukahvi-siirappia sekä tähtianiksella maustettuja marjoja