Oatly iKaffe

Oatly Ruka-Kuusamossa

Jos törmäät tänä kevättalvena Rukalla kaksikkoon, jonka rintamuksessa lukee isoilla kirjaimilla OAT PATROL, niin älä laske ohi.

Muuten saatat missata ilmaisen kupposen kaurajuomaan tehtyä höyryävän herkullista kaakaota.

Oatly valtaa tänä kevättalvena Rukan rinteet ja Rukan kylän, joten lomakansan kannattaa etenkin hiihtoloma- sekä pääsisäisviikoilla varautua siihen, että Oatly näkyy ja maistuu, vähän kaikkialla.

Kasvipohjaisemman ja kestävämmän ruokavalion sanansaattajana tunnettu Oatly lähtee yhteistyöhön Rukan kanssa malttamattomana, sukset ja termoskannut on jo pakattu ja after milk -soittolistat viritelty. Luvassa on hauskoja tempauksia (välillä yllättävissäkin yhteyksissä), unohtamatta kuitenkaan sitä tärkeintä, eli kasvipohjaisemman maailman edistämistä, yksi kaurakaakao tai kauralatte kerrallaan.

AFTER MILK with Oatly

Pääsiäisviikon perjantaina ja lauantaina 7.-8.4. klo 11-17 kannattaa suunnata Ruka Valleyn torille, gondolihissin lähettyville. Oatly nimittäin parkkeraa tuolloin vaaleanpunaisen vaununsa alueelle ja pistää pystyyn AFTER MILK -bileet.

After Milk - Oatly Ruka-Kuusamossa
Oat Patrol Rukalla hiihtolomilla ja pääsiäisenä

Oat Patrol tarjoilee ilmaista kaurajuomaan tehtyä kaakaota Rukan rinteillä ja kylässä pääsiäisenä perjantaista sunnuntaihin klo 12-18.  

Oat Patrol
Tervetuloa nautiskelemaan Oatlya Rukan rinnealueella!

Hanki Baari Rukan kylässä ja Monomesta Pessari-rinteen ala-asemalla tarjoilevat Oatlyn iKaffea kahvin kaverina ja kiehauttavat herkulliset kuumat kaakaot Kaurajuoma Suklaasta. 

Ravintoloiden aukioloajat ja sijainnit kartalla löytyvät sivulta Aukioloajat kohdasta Ravintolat.

Oatly iKaffe

Tietoa Oatlysta

Oatly on maailman suurin kaurajuomayritys, joka jo yli 25 vuoden ajan on keskittynyt kehittämään asiantuntemustaan kaurasta: superviljasta, jonka synnynnäiset ominaisuudet myötävaikuttavat sekä kestävyyteen että ihmisten terveyteen. Oatlyn sitoutuminen kauraan on johtanut teknisiin edistysaskeliin, joiden avulla yritys on onnistunut luomaan vaihtoehtoja maitotuotteille, kuten maidolle, jäätelölle, jukurtille, ruokakermalle ja levitteille.

Oatlyn pääkonttori sijaitsee Malmössä, ja sen tuotteita on saatavilla yli 20 maassa ympäri maailman

Tutustu tarkemmin: www.oatly.com

Oatly logo