Laskettelija Rukan kevätrinteillä

Rukan keväthanget

Rukan keväässä ei pöllyä katupöly, vaan valkea lumi! Varaa lumiloma keväthangille ja nauti rinteistä 7. toukokuuta 2023 saakka.

 

Ski-Inn-majoittujan kevättarjous

Tarjoamme aina -15% alennuksen Ski-Inn majoituksen hinnasta, kun majoituksesi kestää vähintään neljä yötä. Kevättarjouksena koko seurueesi saa nyt myös -15% alennuksen hissilipuista majoituksen keston ajalle, kun majoitutte vähintään neljä yötä aikavälillä 20.3.-7.5.2023 (pl. pääsiäinen 31.3.-11.4.).

Alennuskoodi toimitetaan sähköpostitse varauksen jälkeen ja sen voi hyödyntää hissilippujen verkkokaupassa. Tarjous on voimassa laskettelukauden loppuun saakka kaikkiin uusiin 23.2 jälkeen tehtyihin Ski-Inn varauksiin. Lipputarjous ei koske perhelippuja.

Ski-Inn Aurinkorinne ja Talvijärven rinne
Rukan kevättapahtumat

Keväthankien uusin festivaalitulokas on Harmaa Rinne, joka järjestää mahtavat after ski -bileet ympäri tunturia 24.–25.3. Mukana mm. Käärijä ja Mikael Gabriel!

Ruka toimii areenana monille legendaarisille kevättapahtumille, kuten Ruka Spring Breakille ja Wappulounaalle. Unohtamatta pääsiäistä, jolloin Ruka on tunnetusti täynnä elämää niin rinteillä kuin Rukan kylässä.  Pääsiäisenä kellot käyvät jo kesäaikaa, mutta Rukalla vihertää vain rairuoho – tunturissa nimittäin nautitaan vielä talven parhaista laskukeleistä ja after skistä aurinkoterasseilla.

Lisäksi huhtikuun ajan parkkilaskijoita hemmotellaan Ruka Playground -kattauksella, kun parkkiobstaakkelit, hauskat ralliradat, luovat linjat ja kevään parhaimmat sidehitit leviävät ympäri rinnealuetta.

Spring Break
Image
bändikalenteri Ruka
Bändikalenteri
Image
Ski-inn majoitus
Ski-Inn majoitus
Image
edut
Tarjoukset

Varaa Ski-Inn-majoitus keväälle

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous kuuluvat aina hintaan. Ja lemmikit lomailevat ilman lisämaksua. Kun varaat Ski-Inn huoneiston vähintään 4 yöksi, saat automaattisesti majoituksen hinnasta -15% alen (hotellihuoneissa alennus ei koske aamiaisen osuutta).

Asu rinteiden vieressä ja nauti keväisestä kylätunnelmasta Ruka Villagessa tai Ruka Valleyssa. Valikoimassa on monenkokoisia huoneistoja ja hotellihuoneita eri kokoisille porukoille. Osa huoneistoista on varusteltu omalla porealtaalla – mikä olisikaan parempi after ski -aktiviteetti kuin sauna ja poreallas! Budjettilomailijalle mainio vaihtoehto on esimerkiksi RukaSuites, jossa kaikki palvelut löytyvät saman katon alta Kauppakeskus Kumpareesta.  

Ruka Park Playground
Ostokset etukäteen verkkokaupasta

Hissiliput kätevästi etukäteen ostettuna netistä ja vuokravälineet noutopisteelle valmiiksi.

Välineet joka lähtöön Rukan vuokraamoista

Rinteeseen ja kevään hiihtoretkille on helppo lähteä, kun vuokraa välineet tunturin monipuolisesta valikoimasta Piste Vuokraamosta, Vuosselinportin Vuokraamosta tai Valleyn Vuokraamosta. Vuokravälineiden valinta ja hissilippujen osto onnistuu helposti etukäteen verkkokaupassamme. Jos taas liikut hangilla omilla välineillä, huollamme ne huippukuntoon Pisteen suksihuollossa. Vuosihuolto kannattaa ehdottomasti tehdä laskukauden päätteeksi.

Koe talven ihmeet pitkälle kevääseen saakka

Talven viikko-ohjelmaan on koottu parhaita paloja Ruka–Kuusamon monipuolisesta ohjelmatarjonnasta – siis esimerkiksi poro- ja huskyajeluita, lumikenkäily- ja moottorikelkkaretkiä sekä koskikelluntaa! Viikko-ohjelma on voimassa huhtikuun loppuun saakka (osa ohjelmistosta lumitilanteen mukaan). Tutustu ohjelmistoon ja varaa helposti netistä.

Kevätriemut Family Parkissa

Keväthangilla viihtyvät lapsetkin! Rosa & Rudolf Family Park on avoinna kauden loppuun saakka.
Lapsi Rukan hiihtokoulussa

Kevään kurssit hiihtokoulussa

Kattava valikoima kursseja lapsille ja nuorille läpi kevään. Ja yksityistunnit sopimuksen mukaan!

Maisemamatka huipulle

Gondoli ja VillageExpress kyydittää myös ilman laskuvälineitä.