Olet täällä

Pystyvälilehdet

accomodtion
Rukan matkakauppa
Majoitus
Esim. 27.10.2021
activity
Rukan matkakauppa
Aktiviteetit
Tekemistä jokaiselle lomapäivälle!

Koskenlaskua, melontaa, vaellusta, kalastusta, golfia ja kaikkea muuta kivaa!

VARAA SEIKKAILUSI
travel
Rukan matkakauppa
Matkustaminen
Lento-, juna- ja bussiliput löydät täältä!

Edestakainen matka lentäen Kuusamoon tai junalla Ouluun alle 130 eurolla.

VARAA NYT
package
Rukan matkakauppa
Offers & Packages
Tutustu Ruka-Kuusamon paketteihin ja tarjouksiin ja varaa omasi pian - parhaat edut viedään käsistä.

KATSO PAKETIT
tickets
Rukan matkakauppa
Pääsyliput
Liput parhaisiin bileisiin!

JVG, Isac Elliot, Anna Abreu, Stig, Kasmir, Pete Parkkonen, Jenni Vartiainen, Jukka Poika, Apulanta, Elastinen...

VARAA BILELIPUT
lifts
Rukan matkakauppa
Hissiliput
Hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30 % lisäalennus!

NÄYTÄ HISSILIPPUHINNAT

City Survivors Ruka

7.6.2019 - 9.6.2019
City Survivors Ruka - mahtava seikkailu Rukan rinteillä. Onko sinusta vastaamaan Pohjolan kutsuun?

POHJOLAN KUTSU "JO NYT KAUKONI KULETIN, SAATOIN AHTI SAARELAISEN MONEN SURMAN SUUN OHITSE, KALMAN KIELEN KANTIMETSE NOILLE POHJOLAN PIHOILLE, SALAKANSAN KARTANOILLE" 
​ 

City Survivors kuulee Pohjolan kutsun. Kesäkuussa 2019 kilpailijat pääsevät jo toistamiseen seikkailemaan Pohjolan villiin luontoon. Kilpailu järjestetään Rukan huikeissa luonnonkauniissa maisemissa, missä jylhä tunturi antaa kilpailulle oman jännittävän mausteensa.  

Mistä on kyse? 

City Survivors on Amazing Race - henkinen seikkailukilpailu, jossa kilpaillaan 2 hengen joukkueissa. Kilpailu kestää n. 2 - 4 tuntia. Joukkueet etenevät juosten tai kävellen rastilta toiselle ratkaisemalla vihjeitä ja arvoituksia. Rastilla joukkueita odottaa tehtävä, joka vaatii joko päättelykykyä, tietoa, taitoa, fyysisiä suorituksia tai kaikkea näitä.  Tehtävän ratkaistuaan joukkueet saavat vihjeen / arvoituksen, joka johtaa heidät seuraavalle rastille. Kilpailijat kuljettavat mukanaan kaiken tarvitsemansa. Puhelimen käyttö arvoituksien ratkaisemiseen ja suunnistamiseen kilpailun aikana on sallittua.  Kilpailulle on tyypillistä, että kaikki on mahdollista. Kannattaa siis pitää aistit valppaina ja mieli avoimena.  

Kenelle? 

City Survivors on seikkailukilpailu, johon voi osallistua kuka vain. Voitte lähteä taistelemaan City Survivors -tittelistä tai ottaa kilpailun rennommin ja nauttia liikunnan riemusta, onnistumisen tunteista sekä mahtavasta fiiliksestä. Tule viettämään hauska ja seikkailuntäyteinen päivä työporukalla tai kavereiden kanssa. City Survivorissa on kaksi sarjaa, joista löytyy varmasti sopivia haasteita kaikille. Kilpailu käydään pareittain, mutta kukaan ei estä teitä liikkumasta vaikka koko työporukalla yhtä tahtia rastilta toiselle. 

Kilpasarja
Kaipaatko haasteita ja uusia kokemuksia? City Survivors ja Kilpasarja on ehdottomasti sinun juttusi! Kilpasarjaan voivat osallistua niin kaverukset, pariskunnat, kuin vaikka kollegatkin. Kilpasarjassa edettävä matka on pidempi ja osa rasteista selkeästi fyysisempiä, kuin Hupisarjassa. Kilpasarja sopii joukkueille, jotka kaipaavat enemmän fyysisiä haasteita ja omaavat ennakkoluulottoman asenteen. ​
 
Hupisarja
Haluatko viettää hauskan, liikunnan täyteisen päivän ratkaisten arvoituksia ja seikkaillen ympäri Ruka tunturia ja kylää? Hupisarja on täydellinen juuri sinulle. Hupisarja sopii kaikille liikunnasta ja uusista haasteista pitäville. Hupisarjaan voivat osallistua niin kaverukset, pariskunnat, kuin vaikka kollegatkin. Kannattaa valita Hupisarja jos haluaa hauskan kokemuksen ja nauttia liikunnan riemusta hymy huulilla. Hupisarjan voi suorittaa kävellen vaikka koko matkan. Ottakaa täysi ilo irti kilpailusta ja suunnitelkaa teille ikimuistoinen tiimiasu. ​City Survivors säännöt >

ONKO TEISTÄ VASTAAMAAN POHJOLAN KUTSUUN? 

Lähde mukaan vuoden jännimpään seikkailuun ja ilmoittaudu mukaan City Survivors – Ruka kilpailuun. 

HINNAT
80 €/joukkue. 

Hinta sisältää: 
- Osallistumisen City Survivors - kilpailuun.
- City Survivors -mitalin kaikille osallistujille.
- Kolmelle nopeimmalle joukkueelle pokaalit.
- Urheilujuomaa ja vettä kilpailun aikana.
- Tavarasäilytys kilpailun ajan

Ilmoittaudu nyt

Kuvia City Survivors Ruka 2018 -kisasta >

Hae tapahtuman ajalle (7.6.2019 - 9.6.2019) yhdellä klikkauksella: