Olet täällä

City Seikkailu Kuusamo

17.8.2019
at
10:00
-
23:55
Kerää mukaan ystävät tai työporukka ja osallistu Kuusamon taajamaan sijoittuvaan rastiseikkailuun!

City Seikkailu Kuusamo on tapahtuma, jossa 1-3 hengen (K-18) joukkueet kiertävät paikallisissa yrityksissä ja tekevät siellä heille osoitetun tehtävän. Joukkueet saavat pisteitä suorituksestaan ja tutustuvat samalla alueen yrityksiin. Liikkuminen jalan, mutta suosittelemme kaksi- tai nelipyöräistä kulkuneuvoa, sillä rastit ovat noin 5 km säteellä keskustasta. Joukkueet saavat itse päättää missä järjestyksessä vierailevat yrityksissä, mutta kannattaa huomioida yritysten aukioloajat.

Ennakkoilmoittautujien maksu 30€/joukkue ja lauantaina paikan päällä ilmoittautuvat 40€/joukkue. Kisan maksu suoritetaan käteisellä aloituspisteessä Bar Quplassa klo 10-10.30, jonka jälkeen on pieni info kisan kulkuun liittyen. Kisa-aika päättyy klo 16 Bar Quplaan, jonka jälkeen on pisteiden lasku. Vähintään yhden joukkueen jäsenen tulee olla paikalla palkintojenjaossa. Palkintojenjako ja jatkot Bar Quplassa klo 21 alkaen. Osallistumismaksu sisältää sisäänpääsyn Bar Quplaan, jossa esiintyy livebändi. 

PALKINNOT
1. sija 300 euroa/joukkue
2. sija 150 euroa/joukkue
lisäksi yllätyspalkintoja!

Ilmoittaudu ennakkoon perjantaina 16.8. mennessä sähköpostilla info@koillismaanyrittajanaiset.fi. Kerro sähköpostitse joukkueenne nimi sekä siihen kuuluvat jäsenet. 

City Seikkailu Kuusamo

Lisätietoa info@koillismaanyrittajanaiset.fi