Olet täällä

08 868 4100
info@rukapeak.fi
Juhannuskalliontie 27
93830
Rukatunturi

Ruka Peak - Boutique Hotel & Restaurant

Ravintola Peak henkii keski-eurooppalaista meininkiä!

Ravintola Peak on pieni, lämminhenkinen ravintola, joka tarjoaa paikallisista raaka-aineista itse, käsin valmistettua ruokaa. Mutkatonta ja hyvää! Ravintolamme uutuutena on riista-raclette, jota tulemme tarjoamaan perinteisen raclette-juuston lisäksi useiden erillaisten herkkujuustojen kera. Racletten yhteydessä tarjotaan riista-vartaita. Tule nauttimaan tunnelmallisesta illasta tunturin huipulle.

PDF iconMENU | JOULUMENU | UUDEN VUODEN MENU

VIINIKELLARI

Ravintolan viinikellarista on vuosien varrella muodostunut talon sydän, jonka laaja viinivalikoima tarjoaa makuja ympäri maailman. Lista painottuu pitkälti Pohjois-Italian viineihin, Ranskaan, Saksaan ja Espanjaan. Tunnelmallisessa Viinikellarissa on mukava herkutella kynttilän valossa ja tehdä vaikkapa viinitasting!

AURINKOTERASSI

Ravintola Peakin sisäänkäynnin avaa aurinkoterassi, jossa voi nautiskella glühweiniä sinisenä hetkenä ja kevät auringon loisteessa samppanjaa. Herkullista Peakin bombardinoa unohtamatta!

Tervetuloa viettämään mukavia ja maistuvia hetkiä Ravintola Peakiin hyvän ruoan ja viinin parissa!

Lisätietoja www.rukapeak.fi.

Pöytävaraukset: (08) 868 4100, info@rukapeak.fiTervetuloa!

Chalet Ruka Peak

Chalet Ruka Peak on kodikas ja korkeatasoinen, pieni alppityylinen hotelli, jossa on 8 boutique-hotellihuonetta, joista kaksi on sviittiä. Idyllinen alppi-hotelli sijaitsee Itä-Rukalla, Mastorinteiden ylä puolella, Juhannuskallion kupeessa. Hotellin ympärillä olevat luksus villat sekä Chalet Ruka Peakin oma villa Little Peak tarjoavat joustavia majoitusratkaisuja Rukatunturin "Villakylässä".

Ruka Peak on oiva valinta yritys,-kokous,- ja lomaryhmille tarjoten yksilöllistä majoitusta ja räätälöityjä ohjelmapaketteja. Hotelli on kolmessa kerroksessa, mikä mahdollistaa esim. ryhmätyöskentelyn.

SKI IN - SKI OUT

Rinteet sijaitsevat aivan Chalet Ruka Peakin ja luksushuviloiden läheisyydessä eli Ski in-Ski out tyyppisesti. Rinteeseen matkaa n.50m. Hiihtolatu ja moottorikelkkareitti lähtevät aivan Peakin takapihalta. Hotellille on helppo tulla myös autolla.

RAVINTOLA PEAK

Hotellin ravintola Peak on pieni, lämminhenkinen ravintola, joka tarjoaa paikallisista raaka-aineista itse, käsin valmistettua ruokaa. Menu mukailee Keski-Eurooppalaista tyyliä painottuen paikalliseen riistaan Italia "twisitillä". 

SAUNAMAAILMA

Ruka Peakin Saunamaailmassa voi nauttia lempeistä löylyistä ja ihailla tähtitaivasta poreammeesta tai paljusta virvokkeita nautiskellen. Saunamaailmassa on mahdollista myös hemmotella itseään vartalohoidoilla tai kuumakivihieronnalla.

Lämpimästi tervetuloa Peakiin!

It's Good To Be On The Top!