Olet täällä

08 868 4100
info@rukapeak.fi
Juhannuskalliontie 27
93830
Rukatunturi

Ruka Peak - Boutique Hotel & Restaurant

Ravintola Peak henkii keski-eurooppalaista meininkiä!

Ravintola Ruka Peak on huippukokki Matti Jämsen vetämä pieni, lämminhenkinen ravintola, joka tarjoaa paikallisista raaka-aineista käsin valmistettua mutkatonta ja herkullista ruokaa. Peakissä voit olla varma että lautasellasi löytyy sesongin puhtaimmat antimet lähialueiden metsistä, pientiloilta ja järvistä.

Tervetuloa viettämään mukavia ja maistuvia hetkiä Ravintola Peakiin hyvän ruoan ja viinin parissa!

Lisätietoja www.rukapeak.fi.

Pöytävaraukset: (08) 868 4100, info@rukapeak.fi. Tervetuloa!

Ruka Peak Boutique Hotel

Ruka Peak on kodikas ja korkeatasoinen, pieni alppityylinen hotelli, jossa on 8 boutique-hotellihuonetta, joista kaksi on sviittiä. Idyllinen alppi-hotelli sijaitsee Itä-Rukalla, Mastorinteiden ylä puolella, Juhannuskallion kupeessa. Hotellin ympärillä olevat luksus villat sekä Chalet Ruka Peakin oma villa Little Peak tarjoavat joustavia majoitusratkaisuja Rukatunturin "Villakylässä".

Ruka Peak on oiva valinta yritys,-kokous,- ja lomaryhmille tarjoten yksilöllistä majoitusta ja räätälöityjä ohjelmapaketteja. Hotelli on kolmessa kerroksessa, mikä mahdollistaa esim. ryhmätyöskentelyn.

SKI IN - SKI OUT
Rinteet sijaitsevat aivan Chalet Ruka Peakin ja luksushuviloiden läheisyydessä eli Ski in-Ski out tyyppisesti. Rinteeseen matkaa n.50m. Hiihtolatu ja moottorikelkkareitti lähtevät aivan Peakin takapihalta. Hotellille on helppo tulla myös autolla.

SAUNAMAAILMA
Ruka Peakin Saunamaailmassa voi nauttia lempeistä löylyistä ja ihailla tähtitaivasta poreammeesta tai paljusta virvokkeita nautiskellen. Saunamaailmassa on mahdollista myös hemmotella itseään vartalohoidoilla tai kuumakivihieronnalla.

Lämpimästi tervetuloa Peakiin!

It's Good To Be On The Top!