Olet täällä

08 868 4100
info@rukapeak.fi
Juhannuskalliontie 27
93830
Rukatunturi

Ruka Peak - Boutique Hotel & Restaurant

Ruka Peak on 15 vuotta toiminut perhevetoinen, pieni ja laadukas boutique hotelli ja ravintola Rukan kauneimmalla alueella, Mastorinteiden yläpuolella. Uniikki sijainti luonnonsuojelualueen kupeessa, laskettelurinteiden juurella tarjoaa maagisen näkymän koskemattomaan luontoon. Hiljainen ja rauhallinen sijainti, lämmin ja vieraanvarainen palvelu, laadukas ympäristö ja erinomainen ravintolakokemus ovat syitä miksi vakioasiakkaamme palaavat vuosi toisen jälkeen takaisin.

Hotellissamme on kuusi boutique huonetta ja kaksi sviittiä. Hotellin alakerrasta löytyy ravintola, viinikellari ja talon saunamaailma. Ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa viinikellari mukaan lukien. Yläkerrasta löytyy näköalabaari ja huipputerassi, joka toimii iltaisin ravintolatilana ja päivisin huippusuosittuna samppanjaterassina. Kolmikerroksinen hotelli ja monipuoliset tilat mahdollistavat loistavasti mm. kokoustamisen ja ryhmätyöskentelyn.

Varaa majoitus

RAVINTOLA PEAK

Ravintola Peak sulkeutuu ajalle 8.-28.3.2021. 

Ravintola Peak on lämminhenkinen ravintola, joka tarjoaa paikallisista raaka-aineista käsin valmistettua mutkatonta ja herkullista ruokaa. Peakissä voit olla varma, että lautaseltasi löytyy sesongin puhtaimmat antimet lähialueiden metsistä, pientiloilta ja järvistä.

Otamme ravintolaan asiakkaita vastaan pöytävarauksella.
Pöytävaraukset: (08) 868 4100, info@rukapeak.fi tai online: 

Varaa pöytä

SKI IN - SKI OUT

Rinteet sijaitsevat aivan Chalet Ruka Peakin ja luksushuviloiden läheisyydessä eli Ski in-Ski out tyyppisesti. Rinteeseen matkaa n.50m. Hiihtolatu ja moottorikelkkareitti lähtevät aivan Peakin takapihalta. Hotellille on helppo tulla myös autolla.

SAUNAMAAILMA

Ruka Peakin ja Villa Little Peakin välissä sijaitsevasta saunamaailmasta löytyy luolaan rakennettu savusauna sekä terassilta poreamme ja puilla lämmitettävä kylpypalju. Saunamaailmassa on mukava rentoutua lempeissä löylyissä tai kylpypaljussa tähtitaivaan alla virvokkeita nautiskellen esimerkiksi rinnepäivän päätteeksi. Vuokraamme saunamaailmaa yksityistilaisuuksiin myös talon ulkopuolisille asiakkaille.

Lämpimästi tervetuloa Peakiin!

Lisätietoja www.rukapeak.fi