Ruka-Kuusamon arvontojen säännöt

Ruka-Kuusamon nimissä toteutetun arvonnan säännöt:
Ruka-Kuusamon kesän äänipähkinä

Arvonnan järjestäjä 
Ruka-Kuusamo Matkailu ry

Osallistumisoikeus 
Arvontaan osallistuvat kaikki ihmiset, jotka lähettävät oikeat vastaukset sivulla www.ruka.fi/kesa linkitetyllä kilpailulomakkeella osallstumisajan puitteissa. Osallistua voi mistä päin maailmaa tahansa. Kilpailulomake on toteutettu vain suomeksi. Järjestäjän palveluksessa olevilla henkilöillä ei ole oikeutta osallistua kilpailuun. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.  

Palkinnot 
Pyöräilyelämys tunturissa kahdelle.
Elämys sisältää Rukan Hiihtokoulun alamäkipyöräilyn introkurssin (kesto 2 tuntia) sekä hissiliput ja pyörät 4 tunniksi PisteVuokraamosta. Palkinto on voimassa kesäkaudella 2021 ajalla 22.6.-25.9. (pois lukien 15.8.-8.9) ja kesäkaudella 2022. Kurssin ja pyörien varaus viimeistään 7 päivää ennen haluttua ajankohtaa. Pyöriä saatavilla rajoitetusti. Alamäkipyöräilykurssille osallistujan minimi-ikä 12 vuotta.  Palkinnon arvo on yhteensä 214 €. Huomioitava: Palkinto on hyödynnettävissä kyseisten toimijoiden varaustilanteiden mukaisesti. 

Osallistumisaika 
Kilpailuun voi osallistua 4.-23.6.2021. Tämän jälkeen tulleita osallistumisia ei hyväksytä. 

Voittajan valinta ja julkistus 
Oikein vastanneiden kesken arvotiin yksi voittaja 30.6.2021. Ruka-Kuusamo Matkailu ry oli vastuussa arvonnan suorittamisesta ja voittajan valinnasta. Voittaja on Tuija A. Voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Voittopalkinto toimitetaan voittajalle Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n toimesta. 

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Voittaja on toimittaa Järjestäjälle yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten henkilökohtaisesti sähköpostilla.  

Mikäli voittaja ei vastaa Järjestäjän tai vaikuttajan viestiin seitsemän (7) päivän kuluttua ensimmäisestä yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa. Voittaja ei ole velvollinen ottamaan palkintoa vastaan.  

Rekisteritiedot 
Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan, siitä tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Katso tarkemmin tietosuojakäytäntömme. Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta. 

Järjestäjän vastuu
Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista, mikäli se on tarpeen. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai palkinnossa ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta. 

Instagramin ja Facebookin vastuuvapaus
Tämä kilpailu ei ole millään tavoin Instagramin, Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Osallistuja sitoutuu vapauttamaan Instagramin ja Facebookin kaikista kilpailuun liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön, ei Instagramin, Facebookin tai vastaavan median. 

Muut ehdot
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Osallistuja sitoutuu noudattamaan myös osallistumiskanavan (Ruka.fi ja MailChimp) omia käyttöehtoja. 

Järjestäjä voi hylätä minkä tahansa osallistujan omalla päätöksellään. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. 

Mikäli kilpailuun liittyvistä mainosmateriaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, Järjestäjä, yhteistyökumppanit/vaikuttajat tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.