Aito meininki

Puhtaan luonnon kunniaksi - Fazer Aito & Ruka-Kuusamo

Hyvä ruoka on tärkeä osa onnistunutta lomaa. Ruka-Kuusamon matkailua ja Fazer Aitoa yhdistävät halu toimia vastuullisesti sekä arvostus luontoa ja paikallisia puhtaita raaka-aineita kohtaan. Meille on annettu Kuusamon luonto, Euroopan viimeinen erämaa, jonka haluamme säilyttää elämyksenä kaikille – nyt ja tulevaisuudessa. 

Fazer Aito tuo tunturiin aidon meiningin kevään ja kesän 2021 aikana. Matkailijoilla on mahdollisuus tutustua kasvipohjaisiin, kotimaisiin tuotteisiin, jotka ovat ympäristön kannalta vastuullinen vaihtoehto. Jaa oma Aito-hetkesi somessa #aitomeininki. 

Rinnekahvit Fazer Aito Baristan kera

Baristan makuun pääset Rukan kylässä RU OK Burgerissa, Kelorinteen alaosassa Pizzeria Rukassa ja Vuosselissa Camp Kitchenissä. 

Fazer Aito Barista ja kahvikuppi

Helppoa, nopeaa ja maistuvaa lomaruokaa Fazer Aidolla

Helppo ja täyttävä linssi-kurpitsapata on koko perheen lomaruokien suosikki. Jälkiruoaksi maistuu nopeasti koottava, taivaallisen herkullinen Banoffee. Fazer Aito -resepteillä loman kokkausvuorot on helppo hoitaa yhdessä, ja aikaa jää lomasta nautiskeluun! 

Fazer Aito Kaurajuoma toimii myös lettutaikinassa 

Kaurajuomaan voi tehdä perinteisen taikinan nuotiolettuihin helposti ilman maitoa. Täyteläinen Fazer Aito Barista on kätevä tuote erityisesti silloin, kun jääkaappitilasta on pulaa, sillä se säilyy huoneenlämmössä. Täyteläinen juoma sopii erittäin hyvin lettutaikinaan tai vaikkapa lämpimän kaakaojuoman valmistukseen. 

NUOTIOLETUT
5 dl Fazer Aito Barista Kaurajuomaa
2 kananmunaa 
3 dl vehnäjauhoja 
0,5 tl suolaa 
Öljyä paistamiseen 
Tarjoiluun: Vaahdoksi vispattua Fazer Aito Kauravispiä ja hilloa maun mukaan 
Sekoita lettutaikinan ainekset vispilällä tasaiseksi ja anna taikinan turvota noin 30 minuuttia. Paista lettuja öljyssä pannulla nuotiolla pari minuuttia per puoli. Lisää hilloa ja kauravispivaahtoa ja nauti! 

Fazer Aito Kauravispi ja letut

Aidon meiningin top 3 retkikohdetta

Nappaa reppuun juotava kauravälipala, kiehauta kaakao termospulloon ja sekoita lettutaikina valmiiksi mukaan. Tässä kolme kuumaa vinkkiä herkullisten retkieväiden nauttimiseen Kuusamon upeimmissa maisemissa. 

Luonnollisesti yhdessä: Fazer Aito ja Ruka-Kuusamo

Fazer Aito logo