Olet täällä

+358-(0)400-101 635
hiihtokoulu@ruka.fi, skischool@ruka.fi
Rukankyläntie 17
93830
RUKATUNTURI

Yksityisopetus

Yksityisopetus on hauska ja tehokas tapa tutustua uuteen lajiin, tai opetella uusia ja vaativampia taitoja tutun lajin parissa. Yksityisopetus soveltuu kaiken ikäisille ja -tasoisille laskijoille. Voit varata yksityisopetuksen itsellesi, perheellesi tai koko ystäväporukalle. Lajeina laskettelu, lumilautailu, telemark, maastohiihto ja soveltava alppihiihto.

SUOSITTUJA OPPITUNTI TEEMOJA:

PERUSTAIDOT alkeista expertiksi TASOT I-IV
Innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme osaavat viedä sinut laskutaidoiltasi aina astetta paremmeksi, turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on varmasti myös hauskaa tunnillamme. Tutustu opetettavien lajien taitotasoihin ja varaa tuntisi meiltä!

PALUU SUKSILLE pitkän tauon jälkeen
Onko edellisestä laskukerrastasi vierähtänyt jo tovi? Oliko edelliset suksesi "suorat sukkapuikot". Aloita laskettelu uudestaan turvallisesti opettajan johdolla, ja samalla tulevat myös "uudenmalliset" carvingsukset ja -laskutekniikka tutuksi.

MINIPARKKI perushypyt, -reilit ja rinnekikkailut
Lisämaustetta laskemiseen! Tekisikö mieli ottaa ilmaa suksien alle tai kenties tasapainoilla reileillä? Arveluttaako kuitenkin miten tulisi toimia? Hyppyjen ja reilaamisen perustekniikkaan pääsee nopeasti kiinni ammattilaisen opastuksella.

HALFPIPE
Halfpipe ei ole vain huimapäiden rinnetrampoliini. Se tarjoaa oivallisen paikan perehtyä laskun rytmiin ja kehonhallintaan. Ponnistaminen, käännökset ja alastulot ovat erinomaisia harjoitteita laskettelijoille ja lumilautailijoille. Kokeneen opettajan johdolla laskemiseen avautuukin uusia hienouksia.

LUISTELUHIIHDON TEKNIIKKA
Tekniikka tunnilla pureudutaan luisteluhiihdon rytmiin, kehitetään yksi- ja kaksipotkuista luistelutekniikkaa, erilaisia nousutekniikoita ja sauvatyönnön oikeaa suuntaa. Rytmin löytyminen takaa sujuvan luisteluhiihtotekniikan. Suosittelemme tekniikkatunnin kestoksi 1h40min.

VIDEO-KLINIKKA tuplatunnilla (1h40min)
Video-klinikalla saat yksityiskohtaisen kuvan omista vahvuuksistasi ja kehityskohdista. Tunnilla kehitetään omia taitoja ja loppusuoritukset näet TV-kuvaruudulta. Oman suorituksen näkeminen helpottaa oppimista.  Opettajalta saat vinkit, joilla pystyt myös omatoimisesti kehittämään laskutaitoasi. Videointi soveltuu erinomaisesti niin laskettelun, lumilautailun, telemarkin kuin maastohiihdon jatkotason taitojen kehittämiseen.

RATALASKU
Ratalaskutreenit tarjoaa hauskaa yhdessä oloa ja urheilullisen ohjelman vaikkapa kokouspäivän lomaan kohottamaan yhteishenkeä. Ratalasku-treenit antaa myös harrastelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea vauhdikasta alppihiihtoa ja ratalaskun hurmaa turvallisessa ympäristössä ja saada ammattitaitoista valmennusta parhailla treenipaikoilla. Lue lisää!

Yksityisopetuksen hinnat löydät hinnastostamme! 

ALOITTELIJAN TARJOUSPAKETTI! Ensikertalaiset tutustuvat rinnelajeihin nyt edullisemmin! 
Tarjous voimassa: 10.10.-23.12.2016 / 9.1.-12.2.2017 / 20.3.-12.4.2017 / 17.4.-7.5.2017
Yksityistunnille (30min/50min/1h40min/2h40min) 3h vuokraus ja Lasten LumiWerneri alkeiskurssilaisille kahdeksi päiväksi vuokravälinesetti -50% Pisteen ja Vuosselinportin vuokraamoista. 
Aloittelijan välinetarjouspaketti maksetaan hiihtokoulun kassalle ennen välineiden vuokraamista ja opetuksen alkua. Hissilippuakaan et tarvitse ensi alkuun. Opetus alkaa maksuttomilla alkeisrinteillä. Hiihtokoulun toimistohenkilökunta kertoo tarkemmin hissilipun tarpeesta.