Olet täällä

Stella Polaris Kelkkavuokraamo

Moottorikelkkavuokraamostamme Rukalta löydätte Lynxin ja Ski-Doon uutuusmalleja kuten esimerkiksi Lynx RAVE RE sekä Ski Doo MXZ X-RS. Lynx ja Ski-Doo moottorikelkat tunnetaan tehokkaista ja taloudellisista moottoreistaan. Tarjoamme myös käyttöönne laadukkaat kaksiosaiset Snogear Drop ajopuvut, ARC crossikypärät ja Scott ajolasit.

Korjaamme ja huollamme omat kelkkamme ja korjaamostamme saattaa löytyä ratkaisu myös oman kelkkasi tekniseen ongelmaan - kysy lisää.

Tunnelmia kelkkailusta Freeride pre season 2013 videolta.

Freeride-moottorikelkkasafarille?
- Haluatko vaihtelua reitillä ajamiseen?
Ajamme reilun kelkkailupäivän upeissa maisemissa omassa rauhassa yksityisillä ja yleisillä kelkkareiteillä. Reitin pääkohde on yksityinen kelkkailualue jossa voi ajaa umpihangessa reittien ulkopuolella. Lynxin Boondocker kelkat etenevät vaivattomasti ummessa jopa kokemattomankin käsissä. Maastolounaan nautimme laavulla. Päivän teemana on mm. umpilumen ajotekniikoiden opettelu ja freeride-kelkkailu.
 
Teemme myös freeride-moottorikelkkasafareita Venäjälle Hiipinä vuoristoon sekä Ruotsin Abiskoon. Uutuutena tulevaan talveen Jäämeren safarit. Nämä safarit sisältävät umpilumen ajotekniikoiden lisäksi mm. lumivyörykoulutusta. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

Tervetuloa
Stella Polaris Adventures