Olet täällä

Pystyvälilehdet

accomodtion
Rukan matkakauppa
Majoitus
Esim. 23.06.2017
activity
Rukan matkakauppa
Aktiviteetit
Tekemistä jokaiselle lomapäivälle!

Koskenlaskua, melontaa, vaellusta, kalastusta, golfia ja kaikkea muuta kivaa!

VARAA SEIKKAILUSI
travel
Rukan matkakauppa
Matkustaminen
Lento-, juna- ja bussiliput löydät täältä!

Edestakainen matka lentäen Kuusamoon tai junalla Ouluun alle 130 eurolla.

VARAA NYT
package
Rukan matkakauppa
Offers & Packages
Tutustu Ruka-Kuusamon paketteihin ja tarjouksiin ja varaa omasi pian - parhaat edut viedään käsistä.

KATSO PAKETIT
tickets
Rukan matkakauppa
Pääsyliput
Liput parhaisiin bileisiin!

JVG, Isac Elliot, Anna Abreu, Stig, Kasmir, Pete Parkkonen, Jenni Vartiainen, Jukka Poika, Apulanta, Elastinen...

VARAA BILELIPUT
lifts
Rukan matkakauppa
Hissiliput
Hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30 % lisäalennus!

NÄYTÄ HISSILIPPUHINNAT

Uutta Rukalla ja Kuusamossa

Talvikaudella 2016-2017 on Rukalla monta mukavaa uudistusta. Tervetuloa tutustumaan!

Ruka jälleen Suomen paras! 

World Ski Awards -palkintogaalassa Ruka palkittiin jo neljättä kertaa Suomen parhaana hiihtokeskuksena, Ruka Ski Chalets Suomen parhaana hiihtohotellina ja Rukan Salonki myöskin neljättä kertaa Suomen parhaana hiihtochaletina. Saavutus on ainutlaatuinen!

Lue lisää

Uutuudet Rukan rinteillä

Vuosselin Rosa & Rudolf Lastenmaahan tulee uusi upea Karuselli, jonka avulla aloittelevat laskettelijat ja lautailijat voivat tutustua lumella liukumisen mahtavaan maailmaan.  Rukan hiihtokausi kestää lokakuulta toukokuulle. Tänä talvena rinteet avattiin kesän ajaksi säilötylle lumelle 10.10.2016 ja hissit pyörivät 7.5.2017 asti - yhteensä siis yli 200 hiihtopäivää! Lumen säilöminen ja takuuvarman avauspäivän ilmoittaminen toimivat niin oivallisesti, että seuraavana kautena tarjolla on jo kaksi rinnettä säilötyllä lumella. Rukan "menneen talven lumet" huomattiin myös rapakon toisella puolelle; The Washington Post teki aiheesta hauskan jutun. 

Rukan rinteet   Ruka & The Washington Post

Saaruan parkki on jatkossa Ruka Park

Suomen suosituin lumilautailijoiden ja freeski-laskijoiden temmelyskenttä tunnetaan jatkossa nimellä Ruka Park. Myös Hot Dogs & Hand Rails -tapahtuma uudistuu; kolmipäiväisen karkelon ohjelmassa on reiliskabojen lisäksi kuvausssettejä. 

Seuraa Ruka Parkin kehitystä ja laskijoiden otteita sosiaalisen median kautta. Ruka Parkin löydät Facebookista ja Instagrammista.

Ruka Parkissa harjoittelevat säännöllisesti Rukan yhteistyölaskijat Enni Rukajärvi, Emmi Parkkisenniemi, Antti Ollila, Aleksi Patja ja Suomen lumilauta- ja freestylemaajoukkueet.

Ruka Park

Kaarle XII Ski Ruka rantautuu pohjoiseen

Alkanut talvisesonki tuo Rantasipi Rukahoviin lukuisia uudistuksia, kuten Kaarle XII Ski Ruka -yökerhon ja suuren Ski-terassin sekä uuden Lobby Barin ja myymälän. Suurin uudistuksista on Helsingin legendaarisen yökerhon Kaarle XII:n pikkuveli Kaarle XII Ski Ruka, mikä näkyy jo alkaneella sesongilla muun muassa Suomen ykkösartistien esiintymisinä. Kaikki uudistukset näkyvät ensimmäisen kerran Rukan Talven Avajaisissa 11.–13.11.2016.

Lue lisää

Tuhdit pizzat tulevat tunturiin!

HillSide Grill -ravintolan tilalla laskijoita palvelee jatkossa Pizzeria Vuosseli koko talven ajan. Laadukkaisiin raaka-aineisiin ja maukkaisiin makukombinaatioihin keskittyvä Vuosseli tarjoaa pizzanpaiston Suomen mestari Riina Kuntsin suunnittelemat pizzat nyt myös Rukalla! Lisäksi listalla komeilevat pizza al taglio -tyyppiset palapizzat nopean nälän taittamiseen – rinnekahvilatuotteita ja virvokkeita unohtamatta. Perinteisten täytevaihtoehtojen lisäksi valinnan varaa löytyy falafelista gorgonzolaan, tzatzikista kylmäsavuloheen ja poronkäristyksestä puolukkahilloon. Vain mielikuvitus on rajana!

Pizzeria Vuosseli

Uusia palveluja Rukan kylään

Lokakuussa Kumpareessa aloittaa toimintansa Ruka Beauty & Wellness: day spa, kosmetologi, kampaamo, kynsistudio ja hierontapalvelut saman katon alla. 

Happy Family Touhutalo uudistuu: Rosa & Rudolf Touhulan käyttö on jatkossa maksutonta voimassa olevalla hissilipulla! 

RukaStoren Ruka-vaatemallisto uudistuu! Malliston saa tuoreen ilmeen ja tuotevalikoima laajenee sekä vauvojen, lasten että aikuisten osalta. Uusi mallisto on myynnissä lokakuusta 2016 alkaen. Lisäksi Test Center siirtyy vuokraamoista RukaStoreen ja myymälän tarjonta laajenee. 

Rukan kylän palvelut

Pizzeria Ruka - enemmän makua! 

Pizzeria Rukan sydämessä sykkii upouusi, puulla lämmitettävä Morello Forni -pizzauuni. 2,8 tonnia painava kiviuuni muurattiin Italiassa. Morello Forni on valmistanut vastaavia puulla lämmitettäviä pizzauuneja Italiassa 60-luvulta asti.

Nyt Pizzeria Rukassa valmistettu tuore taikina paistuu paikallisella koivulla lämmitettävässä puu-uunissa rapeaksi alle kahdessa minuutissa. Pizzeria Rukan henkilökunnalle on sydämen asia, että jokainen asiakas saa loistavan pizzakokemuksen!

Pizzeria Ruka

Uusi Karhunpesä Kuusamossa

Mahtavaa tuppilaudan tuoksua, porontaljojen pehmeyttä, mystistä kuusamolaista fiilistä, karhun pelottavaa tuijotusta... Tällainen on Karhunpesä, Original Sokos Hotel Kuusamon uusi ajanvietto- ja kokouspaikka hotellin aulassa alakerrassa - kaukana tavanomaisesta. Karhunpesä on jokaisen pohjoisen fiiliksestä pitävän oma paikka. Se toimii loistavasti lyhyissä kokouksissa ja luennoissa, juhlien pitopaikkana ja ajanviettopaikkana hotellin asukkaille.

Karhunpesään

Classic Pizza - Kasvu Open -voittaja 2016! 

Rukallakin toimiva Classic Pizza Restaurant voitti Kasvu Open 2016 Start again- sarjan parhaimman kansainvälistymispotentiaalin omaavana yrityksenä. Tuomariston mukaan yritys on kiinni trendissä, jossa kulutetaan vähemmän, mutta parempaa. Tuote ei kilpaile hinnalla, vaan arjen luksuksella. Maailman paras pizzaketju Suomesta on ajatuksena hieno ja rohkea. 

Classic Pizzan henkilöstön ammattitaitoisuus on myös huomattu: Jasmin Karhunen Classic Pizza Rukasta on yksi Pizzamestari 2017 -kilpailun kahdeksasta semifinalistista. Pizzamestarin titteli ratkeaa maaliskuussa 2017. 

Lue lisää