Selaimen JavaScript-tuki ei ole päällä
Jotta voit käyttää tämän sivuston kaikkia ominaisuuksia, sinun tulee aktivoida JavaScript -tuki ao. ohjeiden mukaisesti.

Voit aktivoida JavaScript-tuen Internet Explorerissa seuraavasti:

  • Valitse ylävalikosta "Työkalut" ja sieltä "Internet-asetukset"
  • Valitse "Suojaus"-välilehti.
  • Klikkaa nappia "Mukautettu taso..." alhaalta.
  • Etsi kohta "Salli aktiiviset komentosarjat" ja valitse "Ota käyttöön".
  • Paina "OK" ja paina "Päivitä" -painiketta (F5) ladataksesi sivun uudelleen.

Firefox-selaimessa JavaScript-tuki aktivoidaan näin:

  • Valitse ylävalikosta "Työkalut" ja sieltä "Asetukset"
  • Valitse "Sisältö"-välilehdeltä kohta "Salli JavaScript-komentosarjat"
  • Valitse "OK" ja paina "Päivtä avoin sivu" -painiketta ladataksesi sivun uudelleen.
Sulje
RUKA
KESÄSIVUT
Select language: Suomeksiin Englishauf Deutsch По-Pусски

Rukan ja Kuusamon maisemissa koet Lapin matkailua lähempänä

Rukan ja Kuusamon tunturi- ja erämaamaisemissa pääset nopeammin Lapin tunnelmiin. Rukan ja Kuusamon matkailupalvelut tekevät matkailusta elämyksellistä ja vaivatonta. Mitä et palvelutarjonnasta löydä, sitä et todennäköisesti lomalla kaipaakaan. Näiltä sivuilta löydät Rukan ja Kuusamon kattavan matkailupalvelutarjonnan kokonaisuudessaan.

Matkailun ammattilaiset palveluksessanne!

Ohjelmapalveluyritykset palvelevat luontomatkailijoita järjestämällä safareja ja erämaaleirejä Kuusamon erämaamaisemissa. Valinnanvaraa alueella riittää, sillä Kuusamo ja Ruka tarjoavat tilausretkien ja -leirien lisäksi myös vuodenaikojen ja viikonpäivien mukaan vaihtuvia ohjelmia lomalaisille.

Vuokraa tai osta laatuvälineet riemukkaaseen rinnepäivään

Vaikka et omistaisi hiihto- tai lasketteluvälineitä, Rukalla sinun ei tarvitse istua neljän seinän sisällä muun porukan pitäessä hauskaa rinteillä. Rukalta voit vuokrata huippuvälineet esimerkiksi PisteVuokraamosta; laskettelu- ja maastohiihtosukset sekä lumilaudat lisävarusteineen päiväksi tai vaikka koko lomasi ajaksi.

Ja mikäli tykästyt tositoimissa testaamiisi Fischerin, Atomicin, Salomonin tai Burtonin välineisiin, voit halutessasi ostaa ne vaikka omiksi RukaStoresta.

Hiihtokoulusta opetusta kaiken tasoisille laskijoille

Hiihtokoulu Ruka opettaa, mikäli hiihtotekniikastasi tuntuu vielä puuttuvan terävin särmä tai kaipaat kertausta perusasioihin. Suomen suurin ja perinteikkäin hiihtokoulu on ollut rinnekansan tukena jo vuodesta 1956 muun muassa laskettelussa, telemarkissa ja maastohiihdossa sekä soveltavassa alppihiihdossa. Ammattitaitoiset opettajamme ovat perillä kunkin lajin viimeisimmistä villityksistä ja teknisistä hienouksista.

Laadukkaita muistoja Rukasta itsellesi tai ystäville

Rukalta ja Kuusamosta hankit kotiinviemisiksi paikan päällä valmistettuja sekä vain täällä myytäviä laatutuotteita. Tuliaisten ja matkamuistojen hankinnat voit tehdä helposti muun muassa Kauppakeskus Kumpareen ja Rukan kylän lukuisissa liikkeissä.

Ruoka- ja muut päivittäistavaraostokset hoituvat Rukalla tai Kuusamossa sijaitsevissa kaupoissa. Tarkemmat tiedot kohdassa Ostospaikat.

Tervetuloa palvelevaan Kuusamoon!

 
 FAKTAT:
63 ohjelmapalveluyritystä
10 erilaista vuokraamoa
lukemattomia laadukkaita ostospaikkoja