Selaimen JavaScript-tuki ei ole päällä
Jotta voit käyttää tämän sivuston kaikkia ominaisuuksia, sinun tulee aktivoida JavaScript -tuki ao. ohjeiden mukaisesti.

Voit aktivoida JavaScript-tuen Internet Explorerissa seuraavasti:

  • Valitse ylävalikosta "Työkalut" ja sieltä "Internet-asetukset"
  • Valitse "Suojaus"-välilehti.
  • Klikkaa nappia "Mukautettu taso..." alhaalta.
  • Etsi kohta "Salli aktiiviset komentosarjat" ja valitse "Ota käyttöön".
  • Paina "OK" ja paina "Päivitä" -painiketta (F5) ladataksesi sivun uudelleen.

Firefox-selaimessa JavaScript-tuki aktivoidaan näin:

  • Valitse ylävalikosta "Työkalut" ja sieltä "Asetukset"
  • Valitse "Sisältö"-välilehdeltä kohta "Salli JavaScript-komentosarjat"
  • Valitse "OK" ja paina "Päivtä avoin sivu" -painiketta ladataksesi sivun uudelleen.
Sulje
RUKA KUUSAMO
KESÄSIVUT
Select language: Suomeksiin Englishauf Deutsch По-Pусски

OHJELMAA OLAN TAKAA

Runsasluminen talvi ja maiseman vuorottelevat muodot luovat raamit talvilomalle Kuusamossa. Alueesta on muovautunut suorastaan aktiiviliikkujan paratiisi. Puuterinen, puhdas lumi, kirpeä pakkanen ja kaamoksen mystisen lämmin tunnelma tarjoavat talvisia aktiviteetteja aamusta iltaan.

Luonnon kauneus ja karuus kaikessa vaihtelevuudessaan riisuvat vieraan kaikista aseista: jylhät kuusikot ja tykkylumiset mäntymetsät kätkevät sisäänsä lenkille houkuttelevat hiihtoladut ja tuntureiden henkeäsalpaavat näköalat viettelevät viilettämään rinnettä alas suksilla ja laudoilla. Moottorikelkan vuokraus tai koiravaljakkoajelu vie sinut ihastelemaan erämaan avaruutta. Voit lumikenkäillä Vuosselijärven jäällä kuutamolla ja viettää yön laavulla rakovalkean taianomaisessa loisteessa.

Touhuttavaa kelillä kuin kelillä

Pakkasen paukkuessa nurkissa Kuusamossa voi harrastaa liikuntaa myös sisätiloissa. Kuusamon Tropiikissa on sitten hyvä huuhdella päivän päätteeksi pölyt pinnasta, rentoutua lämpimän veden syleilyssä tai hemmotella itseään ylellisillä hoidoilla.

Ohjelmaa jokaiselle päivälle

Rukalla voi suunnata kulkunsa myös alueen ohjelmapalveluyrittäjien järjestämille viihteellisille safareille ja elämysretkille. Valinnan varaa riittää, sillä tarjolla on tilausretkien lisäksi myös viikonpäivien mukaan vaihtuvia kohtuuhintaisia ja jopa ilmaisia elämysohjelmia, jotka sopivat myös perhelomaa viettäville. Olemme helpottaneet valintojen tekemistä oivallisella Viikko-ohjelmakoneella - tutustu ja ihastu!

Tutustu Rukan talvitekemisen kirjoon näillä sivuilla. Sivustolta saat vinkit lomaasi varten: voit etsiä muun muassa kartasta haastavimmat ladut, löytää kanttia kysyvät lajit ja suorituspaikat, parhaimmat kala-apajat tai kelkkareitin mukavimmat laavut ja taukopaikat.

 

 FAKTAT:
Latuja Rukalla 200 km, 15 km valaistu
Kuusamossa yli 500 km, 53 km valaistu
Moottorikelkkareittejä 600 km
63 ohjelmapalveluyritystä
Kylpylä Kuusamossa