Ruka Spring Break

Legendaksi muodostunut rinnefestivaali Ruka Spring Break tarjoaa iloa ja hupia pitkän viikonlopun ajan Rukan rinteillä, terasseilla ja yöelämässä - kuten se on tehnyt jo yli kymmenen vuoden ajan!

Vielä ei ole aika pakata suksia kesäteloille, vaan suuntaa Rukalle nauttimaan talven parhaista laskukeleistä ja tuoreesta musiikista Suomen pop-maailman eturivin bändien, artistien ja DJ:en vauhdittamana.

Jopa 16 tuntia putkeen paistava aurinko luo upeat puitteet aktiviteeteille rinteillä sekä niiden vieressä ja rinnepäivän kruunaa etkot ja jatkot keskellä Rukan kylää. Tervetuloa kokeamaan Suomen kevät parhaimmillaan!

Tunnelma katossa yömyöhään

Ruka Spring Breakin yöelämä on jotain mitä et koe missään muualla! Näissä bileissä ei lisälämmitintä tarvita, kun DJ:t nostavat tunnelman kattoon. Osta bileranneke ennakkoon ja varmista sisäänpääsy jonon ohi sekä oma VIP-pöytä myyntipalvelusta. (Rannekkeella sisäänpääsy ravintoloiden asiakaspaikkojen mukaan)

Ravintola Pisteen ja Kaarle XII Ski Rukan ohjelmassa

Perjantai 21.4.

ASA & Band - Ravintola Piste
DJ Polarsoul - Ravintola Piste

Tippa-T - Kaarle XII Ski Ruka
Gettomasa - Kaarle XII Ski Ruka

Lauantai 22.4.

NRJ Extravadance feat. Alex Mattson, Lenno & Jeremy Folderol - Ravintola Piste

Ski or Die after party - LIVE VVV - Kaarle XII Ski Ruka
Atomirotta - Kaarle XII Ski Ruka

Tippa-T & Gettomasa

Alex Mattson, Lenno & Alex Folderol

NRJ Extravadance

Asa & Atomirotta

Banked Slalom, Poker Ride, Ski or Die - ota osaa ja näytä taitosi

Hulvattomat asut, maailmanluokan laskutaidot, kevätauringon pehmittämät rinteet ja hervoton meininki värittää Spring Breakin rinnepäivää. Ota osaa leikkimielisiin kisoihin, parhaat ja tyylikkäimmät suoritukset palkitaan ruhtinaallisesti.

Spring Break Poker Ride on Rukan kokoinen pokeripöytä perjantaina ja lauantaina, jossa suksilla tai laudalla haetaan viisi rastia ja pelikortit. Paras käsi palkitaan Pisteen terassilla 500 euron arvoisella lahjakortilla

Spring Break Banked Slalomissa perjantaina laskijat ottavat mittaa sekuntikellosta kallistettujen käännösten radalla Ruka Parkissa. Päivän ensimmäisen laskun ja pohja-ajan vetäisee X-Games voittaja ja tänä talvena kaksi maailmestaruutta voittanut Matti Suur-Hamari. Kisassa palkitaan päivän nopein laskija sekä kaikkien osallistujien kesken arvotaan 500€ arvoinen lahjakortti!

Ski or Diessä kilpaillaan hämmentävissä lajeissa, joita et tule muualla kokemaan tai näkemään. Kaikista lajeista ja sijoituksista palkitaan pisteillä, joita isoimman potin tapahtuman aikana kerännyt voittaa King of Ski or Die tittelin!

 

Tapahtumia rinteillä, terasseilla ja ravintoloissa

Ympäri tunturia tapahtuvien rinneaktiviteettien jälkeen laskukansa kokoontuu terasseille palvomaan aurinkoa ja Suomen huippuartisteja. Ilta jatkuu Ravintola Pisteessä ja Kaarle XII Ski Rukassa esiintyjien ja ensiluokkaisten DJ-vieraiden seurassa myöhään yöhön, jatkoja unohtamatta.

#RUKASPRINGBREAK #LUMENKOORDINAATIT