Olet täällä

Pystyvälilehdet

accomodtion
Rukan matkakauppa
Majoitus
Esim. 30.09.2016
activity
Rukan matkakauppa
Aktiviteetit
Tekemistä jokaiselle lomapäivälle!

Koskenlaskua, melontaa, vaellusta, kalastusta, golfia ja kaikkea muuta kivaa!

VARAA SEIKKAILUSI
travel
Rukan matkakauppa
Matkustaminen
Lento-, juna- ja bussiliput löydät täältä!

Edestakainen matka lentäen Kuusamoon tai junalla Ouluun alle 130 eurolla.

VARAA NYT
package
Rukan matkakauppa
Offers & Packages
Tutustu Ruka-Kuusamon paketteihin ja tarjouksiin ja varaa omasi pian - parhaat edut viedään käsistä.

KATSO PAKETIT
tickets
Rukan matkakauppa
Pääsyliput
Liput parhaisiin bileisiin!

JVG, Isac Elliot, Anna Abreu, Stig, Kasmir, Pete Parkkonen, Jenni Vartiainen, Jukka Poika, Apulanta, Elastinen...

VARAA BILELIPUT
lifts
Rukan matkakauppa
Hissiliput
Hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30 % lisäalennus!

NÄYTÄ HISSILIPPUHINNAT

Saapuminen

Kuusamoon pääset kätevimmin omalla autolla tai Finnairin lennoilla. Junalla pääset Ouluun, Rovaniemelle tai Kemijärvelle; loppumatka taittuu bussilla tai omalla autolla.

Onnibussilla Helsingistä Rukalle

Onnibus liikennöi Mikkelin, Kuopion ja Kajaanin kautta Rukalle ajalla 3.1.-9.4.2016. Lähtö Helsingistä on keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin klo 23.30 ja perillä Rukalla ollaan seuraavana aamuna klo 10.45. Paluukyyti lähtee Rukalta maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 12.15 ja takaisin Helsingissä ollaan klo 23.40.

Katso OnniBusin tarkka reitti ja aikataulu. Edullisimmillaan matkan hinta on 1 € suuntaansa! 

Varaa OnniBus

Lentäen Kuusamoon

Finnair lentää Helsingistä Kuusamoon ympäri vuoden, talvikaudella päivittäin. Lentoaika Helsingistä Kuusamoon on noin 1-1,5 h. Lentoyhteydet löydät Rukan Matkakaupasta.

Jokaisella reittilennolla on lentokenttäbussiyhteys Rukalle ja bussimatka kestää 30 minuuttia. Rukan alueella liikut maksutta SkiBussilla, eli pääset kätevästi mökiltä rinteisiin, laduille ja Rukan kylään, vaikka majoituskohteesi ei sijaitsisikaan aivan rinteiden juurella. 

Varaa lennot

Autoillen Rukalle

Suorin tie esim. Helsingistä on viitostie, jolloin ajettavaa kertyy runsaat 800 km. Myös reitti Oulun kautta on monien suosima. Sopivia tauko- ja tankkauspaikkoja löytyy reittien varrelta ympäri vuorokauden. 

Henkilöautolla saapuessasi parkkitilaa löytyy ympäri tunturia, tosin ehdottomasti helpoin pysäköintipaikka on Rukan maanalainen parkkihalli. Parkkihallista on vain parikymmentä metriä rinteisiin ja kaikkiin Rukan kävelykylän palveluihin. Rukan parkkihallin hinnat ovat kukkarolle ystävälliset: 1,5 e/tunti ja 15 e/vrk.

Junalla ja bussilla Rukalle

Junalla pääset Ouluun (Rukalle 245 km/bussilla Kuusamoon 3 h), Rovaniemelle (Rukalle 200 km/bussilla Kuusamoon 3 h 50 min) ja Kemijärvelle (Rukalle 130 km/bussilla Kuusamoon 2 h 30 min). Varsinkin yöjuna on kätevä vaihtoehto omalla autolla matkustamiselle. 

Kuusamoon pääsee bussilla Oulusta päivittäin ja Rovaniemeltä ja Kemijärveltä arkisin, ja bussiasema sijaitsee Oulussa ja Rovaniemellä kävelyetäisyydellä rautatieasemasta. Kuusamosta matka jatkuu paikallisbussilla Rukalle. Suosittelemme aloittamaan matkan kokoamisen paikallisliikenteen bussiaikatauluista osiosta Liikkuminen. Toki voit myös pakata auton autojunaan ja hypätä virkeänä rattiin aamulla. 

Juna-bussi Helsinki-Oulu-Ruka


Ruka-Kuusamo Matkailu ry ei ole vastuussa mahdollisista muutoksista liikennöinnissä ja hinnoissa. Pidätämme oikeuden tietojen muuttamiseen.