Olet täällä

Ruska Laukka - Tutustu suomenhevosiin

Tutustu suomenhevosiin!Tule nauttimaan monipuolisista hevospalveluista kotitilallemme idylliseen Ronivaaraan, jota perinteiset suomenhevoset isäntäväkineen ovat asuttaneet jo yli 10 vuotta. Talvinen maastovaellus vaaramaisemissa tai rauhallinen minivaellus kuutamon valossa rentouttaa kiireisenkin mielen. Retkistämme löytyy sopiva kaikentasoisille ratsastajille, järjestämme turvallisia retkiä myös aloittelijoille. Perheitä ilahduttaa koko perheen iloinen rekiretki tai ponimaasto. 

MaastoretketTutustu kanssamme samalle reissulla sekä hevosiin että poroihin. Vieraile hevostilalla ja naapurin aidolle porotilalla alla samalla reissulla. Järjestämme vuoden ympäri eripituisia vaelluksia ja maastoretkiä vaihtelevissa maastoissamme. Touhussa voit nähdä mukana myös  minishettis Vennin.

Ratsastusretket ja vaellukset vaaramaisemissa

MaastoretketKoe kanssamme rento maastoretki vaarojen keskellä ratsain. Koillismaan kaunis luonto tarjoaa nähtävää reiteillämme kaikkina vuoden aikoina. Tule kanssamme minivaellukselle vaihtelevaan maisemaan, teemme pienen 0,5h retken tai 1-3 tunnin vaelluksia toiveenne mukaan. Kuutamoratsastus talvisessa taikametsässä rauhoittaa kiireisenkin mielen. Tähtien loisteessa tehty minivaellus kynttiläkuusien katveessa vie ajatukset pois arjen hyörinästä. Reiteistämme löytyy sopivat vaihtoehdot sekä kokemattomille, että kokeneemmille ratsastajille. Tutustu maastoretkiin ja vaelluksiin!

Koko perheen iloiset rekiretketYksilölliset rekiajelut pienelle porukalle

 

Aloitamme retken valjastamalla hevosen, jonka jälkeen nöyrät suomenhevosemme johdattavat vieraat lumoavaan maalaismaisemaan. Rekireittimme kulkevat läpi utuisen talvimaiseman, jossa voi kuunnella hiljaisuutta ja kokea rekiretken taikaa...

RekiajelutRekietkellä matkalaiset voi makoilla suojassa reen vällyjen välissä tai ratsastaa reen perässä turvallisilla hevosillamme. Retken jälkeen nautimme maittavat eväät perinteisessä kyläsepän pajassa avotulen loisteessa. Tutustu rekiajeluohjemaan!

 

Iloiset koko perheen hevosohjelmat

RekiajeluohjelmatRauhalliset hevosemme tarjoavat ikimuistoisia hevosohjelmia myös koko perheelle. Minishettis-Venni ja ystävineen kyyditsevät perheen pienimmät  ponimaastoon, jossa aikuiset voivat kulkea kävellen tai ratsain mukana. Yksilölliset ohjelmamme soveltuvat eri kokoisille ryhmille sekä perheille. Pienet ryhmät sekä kiireettömät vierailut tarjoavat muisteltavaa pitkäksi aikaa. Perheen yhteinen retki hevosten kanssa muistetaan pitkään!  Tutustu monipuolisiin hevosohjelmiin!

PoniohjelmatPoniohjelmat perheen pienimmille

Perheen pienimmille sopivat rekiajelut sekä poniohjelmat. Hevosen hoitaminen ja hevosiin tutustuminen on monen ponitytön unelmien täyttymys. 

Venni-poni ystävineen johdattaa pienet matkalaiset maastoretkelle perheen kanssa. Osa porukasta voi kulkea matkalaisten kanssa jalan. Tutustu poniohjelmiin!

Hevos- ja porotilavierailut

Tutustu hevos- ja porotilavierailulla sekä poroihin että hevosiin samalla reissulla. Hevostilalla tutustumme hevostilaan, hoidamme hevosia ja nautimme tallituvassa lämpimäiset juomat ja piparit. Matka jatkuu läheiselle porotilalle, jossa vierailla saman samalla reissulla, tutustua poroihin ja nauttia tarjoilut tulilla. Tutustu tilavierailuihin!

Tallipäivät, ratsastuspalvelut ja kurssit

Ratsastustunnit ja valmennuksetJärjestämme sopimuksesta mukavat tallipäivät lomalaisille. Päivän aikana tutustutaan hevostilan elämään ja toimiin sekä kokeillaan myös ratsastusta. Järjestämme säännöllisesti monipuolisia ratsastustunteja, este- koulu- ja istuntavalmennuksia sekä askellajitunteja ryhmissä. 

Yksilölliset räätälöidyt istunta- ja viikonloppukurssit pienille ryhmille majoituksineen. Kesä- ja viikonloppuleirit ovat suosittuja eri-ikäisten ratsastajien keskuudessa. Tutustu monipuolisiin ratsastuspalveluihin!

Mukavat majoituspalvelut

Perheyrityksemme Petäjälammen Lomakylä tarjoaa monipuoliset majoituspalvelut Kuusamossa. Lomakylä tarjoaa monipuolista mökkimajoitusta Petäjälammen rannalla, kylpylä- ja ravintolapalvelujen lähellä ja  viihtyisä perhehotellimme  Kuusanka tarjoaa kotoista hotellimajoitusta Kuusamon keskustassa palvelujen äärellä. Tutustu tarkemmin majoituspalveluihin!

Tuotteen nimi Hinta Availability
Lasten ratsastus- tai kärryretki maastossa 20.00€ 01.10.2016 - 31.12.2018
Suomenhevosretket vaaramaisemaan 15.00€ 01.06.2017 - 31.12.2018
Suomenhevosvaellus sepänpajalle 80.00€ 01.10.2016 - 31.12.2018
Koko perheen iloinen rekiretki suomenhevosilla 20.00€ 01.11.2017 - 30.12.2018