Olet täällä

+358 500 431856
info@rukatupa.fi
Ukkoherrantie 18
93830
Rukatunturi

Rukatupa - Majatalo, Kelomökit ja Ravintola Rukakota

Rukatuvan majatalo, mökit ja ravintola sijaitsevat oivallisesti Rukan rinteiden ja reittien läheisyydessä. 

Majatalo Rukatupa

Majatalo Rukatupa sijaitsee Rukalla, Ruka-keskuksen välittömässä läheisyydessä, 5-tien varrella.  Rukan kylään kävelyaika on 10 minuuttia ja lähimmälle Talvijärven hissille on matkaa 500 metriä.  Laajaan latuverkostoon pääsee suoraan pihasta. Ski-bussin pysäkki on heti majatalon edessä. Bussi kuljettaa Ruka-keskuksen lisäksi myös Bistroon, Kuusamon Tropiikkiin ja Kuusamon keskustaan (n. 26km.)
 
Majatalon loistavan sijainnin takia voit nauttia luonnon rauhasta tai käyttää Rukan monipuolisia vapaa-ajan palveluita. Majatalo Rukatuvassa sinun on mahdollista yöpyä joko päärakennuksen huoneissa tai pihapiirissä olevissa kelomökeissä. Vuokraamme myös paremmin varusteltuja mökkejä ja huoneistoja, jotka sijaitsevat majatalo-alueen ulkopuolella. Kaikissa kohteissamme voit yöpyä muutamista päivistä useisiin viikkoihin. Päärakennuksesta löytyy saunaosasto, joka on uusittu hiljattain.

Ravintola Rukakota (UUTTA)

Majatalo Rukatupaan avataan lähiviikkoina (marraskuussa) uusi korkeatasoinen ravintola, RUKAKOTA, joka on monille entuudestaan tuttu Ylläksen Kota-Ravintolasta. Ilmoitamme tarkemman avajaispäivämäärän viimeistään lokakuun aikana.

Kelomökit

Pihapiirissä on neljä kappaletta 4-hengen kelomökkiä autolämmitys pistokkeilla. kelomökeissä on keittokomero, jääkaappi, keittolevy, mikro, kahvinkeitin,astiasto sekä wc, suihku ja TV. Mökeissä majoittuvilla on mahdollisuus käyttää majatalon päärakennuksessa olevaa saunaa ja muita yleisiä tiloja. 

www.rukatupa.fi