Olet täällä

0400 101 615
rukastore@ruka.fi
Rukatunturintie 13
93830
RUKATUNTURI

RukaStore*

RukaStore* sijaitsee keskellä Rukan kylää.  Myymälämme on koko perheen ostospaikka ja sieltä löydät kaiken tarvittavan kesän ja talven harrastuksiin ja vapaa-aikaan aina vaatteista välineisiin saakka!

Tunturin omat Ruka -tuotteet sopivat kaikkeen vapaa-aikaan ja ovat mukava muisto matkasta tai tuliainen kotiin viemiseksi.  Ruka-huppareiden ja T-paitojen värit ja printi vaihtuvat sesongeittain. Tekstiilien lisäksi myymälästämme löytyy laaja valikoima matkamuistoja. Värikkäässä lasten maailmassa seikkailevat tuntureiden omat eläinhahmot Rosa ja Rudolf.

Ensilumi on jo maassa ja uusi kausi käynnissä.

Kaudelle 2016-2017 myymälä on uudistunut ja saanut entistäkin laajemman merkkivalikoiman. Perheen pienemmille ja junioreille vaatteet löytyvät Picturen, Haltin ja Burtonin merkeissä. Aikuiset saavat nauttia Salomonin, Haltin, Picturen, Burtonin lisäksi uutuuksista - The North Face, Bergans of Norway ja Craft. The North Face tuo lisää vaihtoehtoja laskupuolen vaatteisiin, Bergans ja Craft taas tarjoavat kerrastot ja midlayerit kaikkiin olosuhteisiin koko perheelle. Lautailijoille löytyy Burtonin lisäksi myös Nitron laskuvaatteet sekä Transform käsineet.

Asustepuolella luotamme brändeihin, jotka eivät jätä ketään kylmäksi - Hestra, Eisbär, Roeckl, Buff, Löffler ja BS stripe.

Välinepuolen uutuuksia on tarjolla paljon. Atomicin, Salomonin ja Firscherin suksien lisäksi löydät nyt meiltä Armadan ja Factionin sukset. Lautailijoita hellimme myös - Vimana, Nitro ja Burton tarjoavat erittäin monipuolisen valikoiman, josta löytyy varmasti lauta niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin rinteiden kuluttajalle.

Kuumin uutuus on TEST CENTER, joka mahdollistaa suksien/laudan testauksen ennen ostopäätöksen tekemistä. Älä siis osta sikaa säkissä vaan tule testaamaan ja ostamaan paras vaihtoehto itsellesi!

Olemme lisänneet valikoimaamme myös treenivaatteet ja maastohiihtotekstiilit, joten nyt löydät meiltä kaikki tekstiilit mihin tahansa liikuntaan!

 
Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan tunturin monipuolisimpaan valikoimaan!