Olet täällä

Rukanlomat

Vuokraamme 24 tasokasta ja laadukasta huoneistoa Rukalta.

Huoneistot sijaitsevat Rukan palvelujen välittömässä läheisyydessä skibussi reitin varrella. Lähes kaikissa huoneistoissa on oma sauna ja takka.

Tarkemmat lisätiedot kuvineen,hinnat ja online nettivaraus 24/7 kotisivuiltammewww.rukanlomat.com

 

Rukankarhun  v 2011 valmistunut paritalo on uudella Rukanriutan alueella Länsi-Rukalla, A ja B huoneistossa yhteensä 16 vuodepaikkaa.Rukan moottorikelkka reitistö 100 m päässä ja Rukamarkettiin matkaa n 1 km. Skibussi reitti 150 m. Sopii lapsiperheille. Langaton 4G WIFI yhteys.

Hinnat alk 105€ vrk.

Otsontupa on tunnelmallinen kelohuoneisto 8 hengelle Talvijärvellä Länsi-Rukalla. Rukakeskuksen siirtymähissille talvisin n 500 m. Sopii perheille.

Langaton 4G WIFI yhteys 

Hinnat alk 83€ vrk

Hippu on 6 hengen uudistettu paritahuoneiston pääty loistavalla paikalla Itä-Rukalla Vuosselissa. Lähin rinne n 200 m.Ski In-Ski Out.  Laskettelijan unelmapaikalla.Uusi 2014 avattava Ski Bistro valmistuu Hipusta 800 m päähän.

Hinnat alk 80 € vrk.

Rantarukan kelohuoneistot (2 kpl) sijaitsevat Länsi-Rukalla Rukamarketin palvelujen läheisyydessä. Kumpaankin huoneistoon voi majoittua 3+2 henkeä. Läheltä löytyy myös Rukan latu- ja moottorikelkka verkosto. Huoneistot on remontoitu. Sopiva kohde pariskunnille ja pienperheille.

Hinnat alk 75 € vrk.

Uutuuskohde Vuosselin Helmi on Itä-Rukalla huippupaikalla oleva uudistettu 22 m2 yksiö jossa on vuodepaikat 2+2. Tupakeittiöllä ja alkovilla varustettu huoneisto on ihan Saaruan rinteiden juuressa, lähin rinne n 20 m. SKI IN - SKI OUT.  Laskettelijan unelmapaikalla.

Hinnat alk 50 € vrk.

Rukan Salongin mökkikylän 15 kelohuvilaa sijaitsee 4 km päässä Rukan keskuksesta , majoitustilaa löytyy jopa 16 hengelle per mökki.

 

Tee ONLINE varaus 24/7 netissä  www.rukanlomat.com tai soita  +358  45 1395784, rukanlomat(at)pp.inet.fi

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan lomasta huoneistoihimme!