Olet täällä

Rukanlomat

Vuokraamme 9 tasokasta ja laadukasta huoneistoa Rukalta.

Huoneistot sijaitsevat Rukan palvelujen välittömässä läheisyydessä skibussi reitin varrella. Lähes kaikissa huoneistoissa on oma sauna ja takka.

Tarkemmat lisätiedot kuvineen,hinnat ja online nettivaraus 24/7 kotisivuiltamme

www.rukanlomat.com

Rukankarhun  v 2011 valmistunut paritalo on uudella Rukanriutan alueella Länsi-Rukalla, A ja B huoneistossa yhteensä 16 vuodepaikkaa.Rukan moottorikelkka reitistö 100 m päässä ja Rukamarkettiin matkaa n 1 km. Skibussi reitti 150 m. Sopii lapsiperheille. Langaton 4G WIFI yhteys.

Hinnat alk 105€ vrk.

Otsontupa on tunnelmallinen kelohuoneisto 8 hengelle Talvijärvellä Länsi-Rukalla. Rukakeskuksen siirtymähissille talvisin n 500 m. Sopii perheille.

Langaton 4G WIFI yhteys 

Hinnat alk 83€ vrk

Hippu on 6 hengen uudistettu paritahuoneiston pääty loistavalla paikalla Itä-Rukalla Vuosselissa. Lähin rinne n 200 m.Ski In-Ski Out.  Laskettelijan unelmapaikalla.Uusi 2014 avattava Ski Bistro valmistuu Hipusta 800 m päähän.

Hinnat alk 80 € vrk.

Rantarukan kelohuoneistot (2 kpl) sijaitsevat Länsi-Rukalla Rukamarketin palvelujen läheisyydessä. Kumpaankin huoneistoon voi majoittua 3+2 henkeä. Läheltä löytyy myös Rukan latu- ja moottorikelkka verkosto. Huoneistot on remontoitu. Sopiva kohde pariskunnille ja pienperheille.

Hinnat alk 75 € vrk.

 Vuosselin Helmi on Itä-Rukalla huippupaikalla oleva uudistettu 22 m2 yksiö jossa on vuodepaikat 2+2. Tupakeittiöllä ja alkovilla varustettu huoneisto on ihan Saaruan rinteiden juuressa, lähin rinne n 20 m. SKI IN - SKI OUT.  Laskettelijan unelmapaikalla.

Hinnat alk 50 € vrk.

Tee ONLINE varaus 24/7 netissä  www.rukanlomat.com tai soita  +358  45 1395784, rukanlomat(at)pp.inet.fi

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan lomasta huoneistoihimme!