Olet täällä

08-8600 250
info@ruka.fi
Rukatunturintie 9 / Kumpare
93830
RUKATUNTURI

Ruka Info

Ruka Info palvelee matkailijoita ympäri vuoden

Ruka Info sijaitsee Kauppakeskus Kumpareessa Rukalla, Rukatunturintie 9. Infosta löytyvät Rukan, Kuusamon ja lähikuntien esitteet ja kartat. Infosta saat myös tietoa ajankohtaisista tapahtumista, käyntikohteista, nähtävyyksistä, ruokapaikoista ja alueen reiteistä. Infosta voit varata myös majoitusta sekä kysyä apua ohjelmapalvelujen varauksiin. Info toimii vastaanottona Kumparehuoneistoille.

Infon palvelut

Infon myyntituotteisiin kuuluvat monipuoliset kartat (latukartat, moottorikelkka-, melonta- ja venereittikartat sekä vaellus- ja matkailukartat). Alueen viehekalastusluvat voit hankkia keskitetysti infon asiakaspalvelutiskiltä. Saman katon alla Rukan Infon kanssa sijaitsevat liikkeet löydät Kauppakeskus Kumpareen alta. Aulatilassa on asiakkaiden käytössä maksuton internet -asiakaspääte sekä langaton verkko omien koneiden käyttäjille. Rukan keskusaukiolla sijaitsee lasten leikkipaikka ja uusi tilava maanalainen parkkihalli.

Kuusamon Keskusapteekin palvelupiste

Ruka Infossa on Kuusamon Keskusapteekin palvelupiste, josta voi ostaa yleisempiä itsehoitolääkkeitä ja sidetarvikkeita. Myös reseptilääkkeitä voi tilata Apteekin palvelupisteen kautta. Reseptilääke (eResepti, paperi- tai puhelinmääräys) toimitetaan Kuusamon Keskusapteekista palveluhinnaston mukaisella taksalla Apteekin palvelupisteeseen, josta asiakas voi ne noutaa.

Rukainfo on avoinna päivittäin.  

Tervetuloa viihtymään kanssamme!