Olet täällä

08 8600 300
myynti@ruka.fi
Rukatunturintie 9
93825
Rukatunturi

Rukakeskus Oy / RukaBooking

RukaBooking myy sekä perheiden, ryhmien, seurojen ja koulujen että yksittäisten matkaajien hiihtopaketit: majoituksen, hissiliput, välinevuokran, ruokailun ja hiihtokoulun sekä mieleenpainuvat rinneohjelmat tunturin parhailta paikoilta. Olipa kyseessä kokous tai koulutus, pikkujoulu, loma, treeni- tai koulun matka, otathan yhteyttä myyntiimme, kokoamme ikimuistoisen hiihtokokemuksen. 

Vastaamme Rukan yli 300 Ski-Inn-huoneiston vuokrauksesta, joista löydät varmasti sopivan itsellesi ja ryhmällesi. Helpoiten tutustut ja varaat majoituksen Ski-Inn.fi -nettivaraamosta!

Aloittelijoille sopivimmat rinteet löytyvät Itä-Rukalta, joten Vuosselin Portin vuokraamoa suositellaan saapumispaikaksi erityisesti ryhmille, laskemista opetteleville ja lapsille sekä koululaisille. Aivan aloittelijoille, mutta myös uutta oppimaan ja taitoja kertaamaan suosittelemme hiihtokoulun palveluja. Vuosselin Portista löydät lipunmyynti- ja vuokraamopalvelut, ensiapupisteen sekä suksihuollon. Vuosselin Portin vuokraamon vieressä sijaitsee suosittu hampurilaisravintola HillSide Grill ja Vuosselin rinteiden alapuolella rinneravintola SkiBistro. 

Tunturin länsipuolella Piste-rakennuksessa on lipunmyynnin lisäksi myös vuokraamo ja suksihuolto. Á la carte -rinneravintola Piste on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ruokailu- ja seurusteluravintola. Pisteen terassi on puolestaan kevään aurinkoisin taukopaikka! Kaudelle 2014-2015 Rukan kylässä avataan uusi ravintola Stefan's Steakhouse.

Ryhmät ja yritykset kysy ryhmätarjousta hissilipuista sekä majoituksesta, kokouspalveluista ja ruokailuista!