Olet täällä

+35888681219
riistaravintola@riipisen.fi
Riipisen Riistaravintola, Kelorinne, Rukatunturintie 6
93830
RUKATUNTURI

Riipisen Riistaravintola

RIIPISEN RUOKALISTA / RIIPINEN MENU 

Riipisen Riistaravintola on siirtynyt takaisin perheen hoiviin ja maan kuulut klassikot ovat palanneet ruokalistoille. Uudistuksen myötä myös terassimme on laajentunut lähes 400 neliöiseksi. Suosittelemme pöytävarausta.

Ravintolamme avataan jälleen Marraskuussa.

Voit tehdä varauksen sähköpostilla riistaravintola@riipisen.fi tai puhelimitse numerosta 08-8681219, saman päivän varaukset vain puhelimitse.

Riipisen Riistaravintola sijaitsee Rukalla Kelorinteen juurella - vain 300 m Rukan kävelykylästä Rukatunturintietä etelään

RIIPISEN on valittu mm. Suomen parhaaksi Riistaravintolaksi ja viimeisimpänä tunnustuksena valtakunnan parhaaksi yritykseksi 2011 Fonectan järjestämässä Paikkakunnan paras-kilpailussa. Keittiömme mestarit valmistavat Teille käsityönä riistaherkkuja luonnonantimista ja vain parhaista raaka-aineista.  Tarjolla päivittäin mm. poroa, hirveä, karhua, jänistä.

Tule nauttimaan meille Legendaarinen poronkäristys ja tietenkin maan kuuluisimmat friteeratut muikut! Meiltä saat ruoka-annokset myös kotipakettiin.

Riipisen perhe ja henkilökunta toivottavat Teidät sydämellisesti tervetulleeksi hyvän riistaruoan maailmaan!

LISÄTIETOA Ravintolastamme, sekä Riista- ja matkamyymälöistämme löydät kotisivuiltamme www.riipisen.fi ja voit myös liittyä facebook-tykkääjäksemme osoitteessa www.facebook.com/riipisen