Olet täällä

0400 101 620
myynti@ravintola.fi
Rukankyläntie 17
93830
Rukatunturi

Ravintola Piste

Ravintola Piste - monta pistettä iin päälle! 

Olemme avoinna kesäkaudella joka päivä klo 11-17, tapahtumailtoina klo 04 saakka. Tervetuloa!

Piste sijaitsee Rukan kylän keskeisimmällä paikalla, Eturinteiden juurella, joten talvella voit laskea suoraan rappujen luo! Pisteen baarista saat niin suolaista kuin makeaakin huikopalaa ja Pisteen lounaspuolelta löydät jo klassikoksi muodostuneen keittobuffetin ja lounasannoksia pöytiintarjoiltuna joka päivä klo 11:30-17. Les Alpes palvelee illan ruokailijoita Pisteen katon alla omalla sisäänkäynnillä kylän puolelta (avoinna talvikaudella).

Pisteen virtuaaliesittely

Piste rinnekahvilana 

Palvelemme rinneväkeä heti aamusta klo 10.00 alkaen. Meiltä saat kahvit, kaakaot ja pienet makeat ja suolaiset herkut.  Ravintola.fi -kanta-asiakkaille Tazza-kaakao ja munkki yhteishintaan 5 €.

Tazza & munkki 5 €

Piste lounasravintolana 

Pisteen supersuosittu keittobuffet on ehdottomasti testattava ainakin kerran loman aikana. Varoituksen sana: se voi kyllä viedä kielen mennessään... Keitot valmistetaan paikallisista raaka-aineista omassa keittiössämme. Keittobuffet on tarjolla klo 11:30-17. Lounaslistalta löytyy toki myös tuhdimpaa purtavaa jokaiseen makuun.

Lounasmenu  Päivän keitto

Bileet @ Piste 

Rinnepäivän kruunaa vauhdikas after ski Pisteen aurinkoisella terassilla. Pisteen bileistä löydät tunturin nimekkäimmät esiintyjät. Hiihtolomaviikoilla tarjolla on myös ikärajattomia keikkoja. Kevätsesonkina olemme avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 04 asti (16.3.2016 asti). Ravintola.fi -kanta-asiakkaana saat -10 % alennuksen Pisteen keikkalipuista

After ski   Pisteen esiintyjät

Piste VIP

Pisteen hulppean VIP-parven tilavuokra on 749 €/ilta sisältäen yhden pullon Möet & Chandon Golden Sleeve 1,5 l shampanjaa. Pääsylippu illan bileisiin sisältyy hintaan. Maksimi henkilömäärä 16 henkilöä. 
Baarin puolelta pöytävarauksen hinta on 349 €/ilta sisältäen yhden pullon Möet & Chandon Imperial Brút 0,75 l shampanjaa. Pääsylippu illan bileisiin ei sisälly hintaan. Maksimi henkilömäärä 6 henkilöä. 
VIP-varaus tulee lunastaa ovella maksaen klo 23.30 mennessä. Sisäänkäynti VIP-jonosta. Pöytiin tarjoillaan pöytämenun mukaisesti. Varattui tila (parvi tai pöytä) on asiakkaan käytettävissä klo 03.30 saakka. Lisätietoa ja varaukset: arttu.junttila@ravintola.fi

Ravintola Pisteen kaikki menut löytyvät ravintola.fi -sivustolta.

Tervetuloa  viihtymään rentoon tunnelmaan!