Olet täällä

+358 (0)10 7633 762 (0,0835 €/puh + 0,12 €/min alv 24%)
sales.rukakuusamo@sok.fi
Rukatunturintie 12
93825
Rukatunturi

Ravintola Rukan Kuksa

Ravintola Rukan Kuksa tarjoaa villiä ruokaa puhtaasta luonnosta sekä erämaan tunnelmaa!

Astu osaksi Karhunkierrosta, nauti näkemästä, kokemasta ja mauista, jotka tulevat koillismaan arktisten kairojen ja kirkkaiden vesien sylistä. Kokkimme loihtimat annokset eivät jätä ketään kylmäksi vaan saavat veden herahtamaan kielelle.

Ravintola Rukan Kuksan mystiikka houkuttelee sinut paikalle aina uudelleen ja uudelleen!
Tervetuloa testaamaan ravintolan suussa sulavat herkut. Tutustu á la Carte listaan ennakkoon ja valitse suosikkisi! Suosittelemme pöytävarausta.

Maistuva ja tunturin paras kotilounasbuffet katettuna joka päivä klo 12-15 sunnuntaihin 26.4.2015 asti.
Helppoa, vaivatonta ja ennen kaikkea maukasta! Poikkea siis rinneriemujen ja hiihdon lomassa tankkaamaan Rukan Kuksan lounaalle. Hinta 13 €/henkilö sisältäen salaatin, päivän keiton, lämpimän ruoan sekä kahvin/teen. Katso viikon lounasmenu.

Laaja valikoima sporttikanavia Ravintola Rukan Kuksassa!
Kerää porukka kasaan ja tulkaa istumaan iltaa tunnelmalliseen (ja sporttiseen) ravintolaamme! Sporttikanavia löytyy laidasta laitaan ja joka lähtöön, tarjolla mm. Valioliigaa, Mestareiden liigaa, talvilajien maailmancupit, Leijonakiekkoa, SM-liigaa, rallia jne.. Nappaa sporttihuumassa huurteinen tai pari ja nauti à la Carte listan herkkuja hyvässä seurassa!

Katsottavissa seuraavat kanavat:
- MTV MAX (HD)
- MTV Sport 1 (HD)
- MTV Sport 2 (HD)
- C More Tennis
- C More Extreme
- Nelonen Pro 1 & 2
- Nelonen Pro Extra 3 - 8

Ravintola Rukan Kuksa sijaitsee huoneistohotelli Ruka Ski Chaletsissa aivan Rukan kylän keskustassa. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa. Muista myös Bonukset S-Etukortilla!

Tervetuloa!