Olet täällä

Pystyvälilehdet

accomodtion
Rukan matkakauppa
Majoitus
Esim. 07.10.2015
activity
Rukan matkakauppa
Aktiviteetit
Tekemistä jokaiselle lomapäivälle!

Koskenlaskua, melontaa, vaellusta, kalastusta, golfia ja kaikkea muuta kivaa!

VARAA SEIKKAILUSI
travel
Rukan matkakauppa
Matkustaminen
Lento-, juna- ja bussiliput löydät täältä!

Edestakainen matka lentäen Kuusamoon tai junalla Ouluun alle 130 eurolla.

VARAA NYT
package
Rukan matkakauppa
Offers & Packages
Tutustu Ruka-Kuusamon paketteihin ja tarjouksiin ja varaa omasi pian - parhaat edut viedään käsistä.

KATSO PAKETIT
tickets
Rukan matkakauppa
Pääsyliput
Liput parhaisiin bileisiin!

JVG, Isac Elliot, Anna Abreu, Stig, Kasmir, Pete Parkkonen, Jenni Vartiainen, Jukka Poika, Apulanta, Elastinen...

VARAA BILELIPUT
lifts
Rukan matkakauppa
Hissiliput
Hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30 % lisäalennus!

NÄYTÄ HISSILIPPUHINNAT

Perheloma Rukalla ja Kuusamossa

Kun lapsilla on hauskaa, tarttuu ilo yleensä koko perheeseen. Rukalla ja muuallakin Kuusamossa vietetään talvisin iloista lumiriehaa: täällä on tehty kaikki mahdollinen, jotta koko perhe nauttisi!

Ruka on todellinen perhelomakeskus: palveluja on tarjolla vaippaikäisistä alkaen aina isommillekin lapsille. Alueen ravintoloissa on lapsille omat puuhanurkkaukset, ja rinneviikko-ohjelmassa on kaikenlaista tekemistä niin lapsille kuin lapsenmielisillekin! Rukan ja Kuusamon viikko-ohjelmasta löytyvät monet muut perhelomailuun sopivat elämykset. Pakkaspäivänä löytyy runsaasti tekemistä sisätiloissa. Jos sää ei suosi ulkoilua, aikuisillekin on tarjolla ihania hyvinvointipalveluja. 

Hiihtoalueet lapsille ja aloittelijoille

Rukan hiihtokeskuksen suunnitellussa on huomioitu perheiden onnistunut lumiloma. Rukalta löytyy hiihtoalueet lapsille ja aloittelijoille. Lasten omia hiihtoalueita on Rukalla kaksi: laaja Rosa & Rudolf Lastenmaan sekä Rukan kylän vieressä sijaitseva Kaltiolammen Lastenmaa. Lisäksi pulkkamäkiä löytyy Itä-Rukalla olevan Lastenmaan alaosasta ja Mastorinteillä sekä Rukan kylän laidalla Kaltiolammen vieressä. Maksuttomasta rinneviikko-ohjelmasta löytyy kaikenlaista tekemistä niin lapsille kuin lapsenmielisillekin! Rukan kylästä löytyy ulkoleikkipaikka ja jos sää ei suosi ulkoilu voi aikaa viettää sisätiloissa Kauppakeskus Kumpareen alakerrasta löytyvässä Happy Family Touhutalossa tai ottaa kisaa keilauksen merkeissä.

Alle 6-vuotiaat kypäräpäät ilmaiseksi rinteeseen!

Kypärä kannattaa pitää päässä rinteessä ja alle 6-vuotiaat kypäräpäät liikkuvat kaikissa hisseissä ilmaiseksi vanhemman seurassa. Lapset saavat ilmaisen etäluettavan Rosa&Rudolf-hissilipun vanhempien lipunoston yhteydessä lipunmyynnistä. 6-11-vuotiaat saavat myös reilun alennuksen hissilipuista. Tutustu hissilippuhintoihimme.

Rukan ja Kuusamon lastenhoitopalvelut

Mannerheimin Lastensuojeluliitto tarjoaa lastenhoitopalveluja perheille myös lomalla. Lastenhoitoa voi tilata numerosta 045 121 5562 ma-pe klo 8-13. Hoitotilauksen voi jättää myös internetin kautta jolloin sen käsittelyyn on varattava 3 arkipäivää. MLL ei ota vastaan lastenhoitotilauksia tekstiviesteillä tai sähköpostitse. Lastenhoitajien tuntipalkka on 8,20 e/h, sunnuntaisin ja kaikkina juhlapyhinä  korotettu  hinta 16.40 eur/h.