Olet täällä

Original Sokos Hotel Kuusamo

Original Sokos Hotel Kuusamo on mukava ja lämminhenkinen hotelli lähellä luontoa ja erämaakaupungin keskusta.

Kuusamo ihastuttaa ja yllättää monipuolisuudellaan: talvisin lumen ja jään valtakunnassa riittää tekemistä ja kesäisin kansallispuiston henkeäsalpaavat maisemat luovat oman villin tunnelmansa. Kokemus on ikimuistoinen!

146 mukavuuksin varustettua huonetta ja yksi sviitti. Kaikki huoneet savuttomia, valittavanasi on myös saunallisia huoneita, joissa on parveke, vedenkeitin, kylpytakit ja -tossut. Kaikissa huoneissa on maksuton langaton nettiyhteys. Hotellisauna ja kuntoiluhuone Hotku Dojo sekä upean tunnelmallinen tilaussauna. Asiakaspääte sijaitsee lähellä vastaanottoa ja sen käyttö on hotellin asukkaille ilmainen. Asiakaspäätteellä mahdollisuus tulostukseen. Ilmainen pysäköinti, talvella autosähkö korvausta vastaan. Pesulapalvelu on käytettävissä ma-pe klo 8-16. Arkiaamuisin vastaanottoon jätetyt pyykit ovat noudettavissa puhtaina samana päivänä klo 16 mennessä.

Kuusamon keskustan ostospaikat ja palvelut ovat kävelymatkan päässä. Linja-autoasema sijaitsee 1 km ja lentokenttä 6 km päässä hotellista.

Kuusamo on oikea hiihtäjän paratiisi! Lähimmät ladut lähtevätkin aivan hotellin takapihalta. Laduilta pääset helposti liittymään alueen laajalle ja monipuoliselle latuverkostolle. Kun majoitut hotellissa, saat huollettua hiihtosukset kuntoon hotellin yhteydessä olevassa suksihuoltotilassa! Voit myös vuokrata hiihtosukset kätevästi hotellilta hintaan 10 €/setti (3 h). Myös lumikenkäilemään pääsee aivan hotellin pihasta, vuokraa lumikengät hotellilta hintaan 5 €/pari (5 h). Talviaikana hotellin asukkailla mahdollisuus lainata pirteän punaisia potkureita!

Moottorin voimalla liikkuville lähtevät reitit niinikään hotellin takapihalta, järven jäältä. Reitiltä pääsee kätevästi tankille Kuusamon ABC-asemalle sekä sieltä helposti Kuusamon laajalle moottorikelkkareitistölle. Hotellin yhteydessä on reilusti pysäköintitilaa, joten auton ja kelkkakärryn parkkeeraaminen sujuu vaivatta.

SkiBussilla kuljet kätevästi Rukan rinteisiin, bussipysäkki on hotellin edessä.

Erinomaiset puitteet kokouksien järjestämistä varten uudistetuissa kokoustiloissa.

Karhunpesä Kuusamossa!
Mahtavaa tuppilaudan tuoksua, porontaljojen pehmeyttä, mystistä kuusamolaista fiilistä... Tätä kaikkea on uusi Karhunpesä, joka on avattu hotellissamme syksyllä 2016. Se on monipuolinen ajanvietto- ja kokouspaikka hotellin aulassa alakerrassa - kaukana tavanomaisesta. Tilassa on kaksi videotykkiä, CD-soitin ja maksuton langaton nettiyhteys. Istuimina ovat jykevät pölkyt ja niiden lisäksi tilassa on 6 muhkeaa nojatuolia lukulamppuineen. Paikkoja on max. 40 henkilölle. Tutustu ja ihastu!

Original Sokos Hotel Kuusamosta saat myös Sokos Hotellien monipuoliset vapaa-ajan paketit ja S-ryhmän omistajille S-Etukortilla Bonusta päälle.
Tutustu tarkemmin hotelliimme ja tsekkaa päivän tarjoukset sekä kampanjat!

Hotellin yhteydessä sijaitsevat hyvinvointipalvelut:

Koillismaan Terveys Oy p. 045 6097 764
Hieronta Balance Määttä Heli p. 040 8497 210
Hierontapiste Kirsi Niikkonen p. 040 5428 521

Onni Oravan Perhehotelli- elämyksiä lapsille ja vaivatonta vanhemmille!
Onni Oravan Perhehotellit  tarjoavat helpon ja vaivattoman tavan matkustaa lasten kanssa. Satukirjat, pelit ja lehdet, sekä Onnin yllätyslahjat lapsille ilahduttavat aina pieniä vieraitamme. Loma-aikoina lapsille tarjoillaan ikioma aamiainen Onni Oravan aamiaispöydästä.

Tervetuloa Original Sokos Hotel Kuusamoon!