Olet täällä

Pystyvälilehdet

accomodtion
Rukan matkakauppa
Majoitus
Esim. 30.03.2017
activity
Rukan matkakauppa
Aktiviteetit
Tekemistä jokaiselle lomapäivälle!

Koskenlaskua, melontaa, vaellusta, kalastusta, golfia ja kaikkea muuta kivaa!

VARAA SEIKKAILUSI
travel
Rukan matkakauppa
Matkustaminen
Lento-, juna- ja bussiliput löydät täältä!

Edestakainen matka lentäen Kuusamoon tai junalla Ouluun alle 130 eurolla.

VARAA NYT
package
Rukan matkakauppa
Offers & Packages
Tutustu Ruka-Kuusamon paketteihin ja tarjouksiin ja varaa omasi pian - parhaat edut viedään käsistä.

KATSO PAKETIT
tickets
Rukan matkakauppa
Pääsyliput
Liput parhaisiin bileisiin!

JVG, Isac Elliot, Anna Abreu, Stig, Kasmir, Pete Parkkonen, Jenni Vartiainen, Jukka Poika, Apulanta, Elastinen...

VARAA BILELIPUT
lifts
Rukan matkakauppa
Hissiliput
Hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30 % lisäalennus!

NÄYTÄ HISSILIPPUHINNAT

NRJ Extravadance feat. Alex Mattson, Lenno & Jeremy Folderol @ Piste

22.4.2017
at
22:00
-
4:00
Voit lunastaa liput illan keikalle kätevästi pöytälaskulle tulemalla illastamaan Les Alpesiin tai stefan`s Steakhouseen klo 17 alkaen. Pöytävaraukset Les Alpesiin ja Piste baarin VIP-varaukset: myynti@ravintola.fi, puh. 0300 472 223, tai suoraan ravintolasta puh. 0400 101 620.

Seis – älä liiku! Syksyn kuumin keikkakiertue NRJ Extravadance lähtee kiertämään Suomea ja saapuu sinne, missä sinäkin olet. NRJ:n kanssa mukana kiertueen host-dj:na on maamme tämän hetken kovin EDM-tähti Alex Mattson.

Alex Mattsonin debyyttisingle ”UFO feat. Solamay” julkaistiin kansainvälisesti 19.2.2016. Biisin solisti Solamay on aiemmin ollut mukana ”Robin Schulz & Moguai – Save Tonight” kappaleella. ”UFO feat. Solamay” nousi nopeasti Suomen Spotifyn soitetuimpien kappaleiden joukkoon ja kappale myi kultaa huhtikuussa 2016 sekä platinaa kesäkuussa 2016. Kappale on myös nostettu useille isoille kotimaisille ja kansaivälisille soittolistoille ympäri maailmaa. Mattsonin toinen single Forget You julkaistiin kansainvälisesti 10.06.2016.

Jeremy Folderol soitti aluksi klubeilla kotikaupungissaan Lahdessa, mutta sana lahjakkaasta nuoresta dj:stä levisi nopeasti: vuonna 2013 Jeremy Folderol esiintyi Pohjoismaiden suurimman EDM-festivaalin ”Weekend Festivalin” lavalla – heti David Guettan jälkeen! Jeremy sainattiin vuonna 2013 Warner Musicille ja hän on julkaissut kolme singleä: In Stereo, We Are Forever sekä Little Sister feat. Tilly. Jeremy on myös mukaan Jonne Aaronin "Mitä sä ajattelet (anna sun äänesi kuulua)" -biisillä.

Lenno varmasti yksi Suomen kirkkaimmista DJ-tulokkaista. Hänen nu-discoa ja electroa yhdistelevät remixinsä ovat valloittaneet paitsi suomalaisen tanssikansan, myös tunnetut muusikot. Lenno on taikonut remixejä niin Foster The Peoplelle, The Wombatsille kuin Kelly Clarksonillekin. 

Liput ennakkoon ticketmaster.fi 42,50€. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen paikan päällä. Rannekkeet on vaihdettava päivittäin klo 21 mennessä Ravintola Pisteestä. Rannekkeella sisäänpääsy ravintoloihin asiakaspaikkojen mukaan. Yhteistapahtuma Rantasipi Rukahovin kanssa.

Ota yhteyttä: Ravintola Piste
Puhelin: 0400 101 620, Pöytävaraukset ja tarjoukset 0300 472 223
Sähköpostiosoite: myynti@ravintola.fi