Olet täällä

Moottorikelkkasafari porotilalle

Keskiviikkoisin klo 10.00

Ajamme kelkoilla läpi Kuusamon metsien ja järvien idylliselle ja privaatille porotilalle. Tilalla ohjelmassa on porolla ajoa, suopungin heittoa ja tarinoita poroista poroisännän itsensä kertomana. Poron palauttaneille myönnetään poroajodiplomi. Nautittuamme kahvit ja maittavat poromakkarat kammilla palaamme kelkoilla lähtöpaikkaan. Kelkkailukilometrejä yhteensä n. 50 km. Ohjelman kesto n. 5 tuntia.
Ohjelmasta S-etukortilla Bonusta.

Hinta  150 € / henkilö (2/kelkka)S-etukortilla bonusta!
           175 € / henkilö (1/kelkka)
             90 € / lapsi 5 - 11v.

 

varaa online

 

Viikko-ohjelmamme alkavat Safarikeskuksestamme Rukalta (osoite: Rukarinteentie 1), jonne myös palataan safarin jälkeen. Ohjelmiimme kuuluu ilmainen kuljetus seuraavista kohteista; Sokos Hotel Kuusamo 50 min, Holiday Club Kuusamon Tropiikki 40 min, Maston Aitio skibus-pysäkki 20 min ja Rukan keskusaukion skibus-pysäkki 10 min ennen ohjelman alkua. Ilmoitattehan meille varausta tehdessänne jos tarvitsette kuljetuksen edellä mainituista kohteista. Ohjelmien jälkeen kuljetus takaisin. Ohjelmat ovat opastettuja ja sisältävät varusteet (haalarit, kengät, käsineet, villasukat, kypärän tai pipon). Ohjelmiin ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä klo 17.00 mennessä (soittamalla, sähköpostilla tai Online-varausjärjestelmän kautta). Alaikäraja moottorikelkkailuohjelmiin osallistumisessa 5 vuotta. Moottorikelkalla ja RZR-autoilla ajamiseen vaaditaan ajokortti (T- tai B- luokan kortti).

Ohjelmat ovat avoimia lähtöjä, minimiryhmäkoko 4 aikuista. Keräämme ryhmän kasaan, joten ohjelmaan voi osallistua pienemmälläkin seurueella kuin mainittu minimiryhmäkoko.