Olet täällä

Medialle

Tämä osio on tarkoitettu median edustajille liittyen Ruka-Kuusamon alueen kuviin ja alueelle tehtäviin mediavierailuihin.

RUKAN JA KUUSAMON KUVAPANKKI

Rukan ja Kuusamon kuvapankin kuvat on tarkoitettu median käyttöön. Kuvat ovat julkaisuvapaita vain kun niitä käytetään Rukaa ja Kuusamoa käsittelevissä yhteyksissä. Kuvia ei saa käyttää kaupallisessa tarkoituksessa (esim. majoituskohteiden tai matkapakettien mainostaminen), pois lukien Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistyksen jäsenet. Kaikki oikeudet pidätetään. 

Palvelun käyttö edellyttää, että Sinulla on käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Saat käyttäjätunnuksen ja salasanan lähettämällä omat yhteystietosi ja tiedon kuvien käyttötarkoituksesta osoitteeseen sari.kumpuniemi@rukakuusamo.fi. Lähetämme salasanan Sinulle sähköpostitse. 

Ruka-Kuusamon kuvapankki 

Ruka-Kuusamon faktoja

RUKA-KUUSAMON LOGO

Alta voit ladata Ruka-Kuusamo –logon eri tiedostomuodoissa. Klikkaa linkkiä, logo latautuu automaattisesti. Huom! Logon kaupallinen käyttö on ehdottomasti kiellettyä; logoa saa käyttää ainoastaan Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n luvalla. Yhteydenotot: sari.kumpuniemi@ruka.kuusamo.fi

Ruka-Kuusamo -logo CMYK - .PDF
Ruka-Kuusamo -logo CMYK - .JPG
Ruka-Kuusamo -logo CMYK - .PNG
Ruka-Kuusamo -logo RGB - .PDF
Ruka-Kuusamo -logo RGB - .JPG
Ruka-Kuusamo -logo RGB - .PNG