Olet täällä

010 4233 265
myynti@ravintola.fi
Rukankyläntie 17
93830
Rukatunturi

Les Alpes

Rehellistä ruokaa rinnemaisemia ihaillen!

Rukan hiihtokeskuksen ytimeen Kuusamoon on avattu uusi alppihenkinen ravintola Les Alpes. Uutuusravintola luottaa tuhtiin keskieurooppalaiseen ruokaan, lämminhenkiseen tunnelmaan ja palveluun sekä teemaa mukailevaan sisustukseen.

Les Alpes sijaitsee Rukan kylän keskeisimmällä paikalla, ravintola Pisteen yhteydessä omalla sisäänkäynnillään. Aitojen puupintojen ja punaisten villakangaskuosien keskellä voi nauttia yksin tai yhdessä fondueta, meheviä pihvejä ja leikkeitä unohtamatta paikallisia herkkuja. Huolella koostettu viinilista tarjoaa annoksiin sopivia alppimaiden viinejä. Illallisen voi nauttia rustiikkisten tehdasvalaisimien hämyssä rinnemaisemia ihaillen.

Les Alpes tarjoilee rouheaa ja rehellistä ruokaa, jolla saa vatsansa helposti täyteen. Ruokalistallemme on valittu suosittuja annoksia muun muassa Saksan, Sveitsin sekä Italian alppiruoista, lähituottajia unohtamatta. Laadukkaat sekä tuoreet raaka-aineet ja korkea omavalmistusaste takaavat maukkaat makuelämykset tunnelmallisessa miljöössä.

Les Alpesiin ovat tervetulleita kaikki nälkäiset ja janoiset lomanviettäjistä ja laskettelijoista pariskuntiin ja lapsiperheisiin!
 

Virtuaaliesittely Ruokalista Varaa Pöytä

 

TUTUSTU MYÖS: 

Restaurant Stefan's Steakhouse logo, Ski Resort Ruka, Lapland, Finland

Restaurant Piste logo, Ski Resort Ruka, Lapland, Finland

 Pizzeria Vuosseli logo, Ski Resort Ruka, Lapland, Finland Restaurant Ski Bistro logo, Ski Resort Ruka, Lapland, Finland