Olet täällä

Lammintupa/ Karhutupa

Lammintupa talvella / Karhutupa kesällä !

LAMMINTUPA on suosituin käyntikohde Rukalla!

Täysin uudistunut LAMMINTUPA toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi nauttimaan kahvilan herkullisista kotileivonnaisista sekä makoisesta kotiruuasta. Koko perhe nauttii LAMMINTUVALLA ulkoilusta monenlaisten kiinnostavien aktiviteettien sekä lastenmaan parissa.

Poroajelut, huskyajelut ja lastenmaa

Pihassamme olevassa porotarhassa voit tutustua poroihimme, ruokkia poroja ja lähteä poroisännän kanssa poroajelulle. Iloiset huskykoiramme nauttivat juoksemisesta ja odottavat innokkaina kyytiläisiä kahvilan läheisyydessä. Lasten moottorikelkkailu on jokaisen pienen tytön ja pojan haave päästä yksin nauttimaan vauhdin hurmasta. Lammintuvan Lastenmaan napakelkka, pyllymäki sekä puhdas valkoinen lumi takaavat jokaiselle lapselle hauskuutta ja vauhtia ja saa koko perheen nauttimaan raikkaasta ulkoilusta.

Kahvila Lammintupa

Ulkoilun jälkeen maistuukin Kahvila Lammintuvan emännän itseleivotut paikalliset herkut. Alkuun suolaista poropiirakkaa tai kalan ystäville maukasta muikkupizzaa lämpimien juomien kera. Makean nälkään uunituoretta kotipullaa sekä juuri paistettuja munkkeja - kahvilamme herkut takaavat suussa sulavan makunautinnon. Keväällä paistamme terassilta jälleen suuren suosion saaneita muurinpohjalättyjä, luonnonmarjoilla ja kermavaahdolla.

Päivittäisten maukkaiden kahvilatuotteiden lisäksi  koko kevään päivittäin klo. 11- 15.00 KOTIRUOKA KEITTOLOUNAS, johon meidän tyyliin käytetään ainoastaan paikallisia, puhtaita raaka- aineita sekä valmistetaan alusta loppuun omassa keittiössä.

Lisäksi voit ruokailla tilauksesta myös muina aikoina, joko tunnelmallisessa Lapinkodassamme tai viihtyisässä kahvilassamme.

 21.4. alkaen olemme suljettu!

Avaamme jälleen marras- joulukuussa alkaen 2017!

Lämpimästi Tervetuloa! 

Mirjami & Jyri

KARHUTUPA

Yötön yö luonnon suurpetojen seurassa!

Tossut jalkaan ja hiirenhiljaa.
Jokainen asettuu aloilleen ja
jännitysnäytelmä voi alkaa.
Metsä hiljenee
Yht´äkkiä, kuin tyhjästä katseenne kohtaa...
Saammeko esitellä, Metsän kuningas - Karhu
.

Metsän siimeksessä, Venäjän rajan tuntumassa, sijaitseva Karhutupa tarjoaa sinulle turvallisen ja elämyksellisen yön luonnon suurpetojen seurassa. Hirsisessä tuvassa on katselu- ja kuvauspaikat 10 hengelle. Ja jos väsy yllättää voi tupien sängyillä ottaa nokoset.

Karhuja ja muita erämaan eläimiä pääsee seuraamaan toukokuusta elokuun loppuun. Karhun lisäksi voit kohdata muita erämaan nisäkkäitä ja lintuja, kuten merikotkan tai hieman pienempiä lintuja.

Tuvalle lähdetään illalla ja palataan puolilta öin tai seuraavana aamuna. Ohjelmaan voi osallistua 2-9 henkilöä kerrallaan

Varaa itsellesi erilainen elämys !

mirjami@lammintupa.fi/ 040- 7554723

www.karhutupa.fi

Tuotteen nimi Hinta Availability
Karhujen katselu ja kuvaus 75.00€ 16.06.2017 - 10.09.2017
Tunnelmallinen Kotaruokailu Lammintuvalla 25.00€ 01.11.2017 - 22.04.2018
Koko perheen huskyajelu Lammintuvalla 25.00€ 20.11.2017 - 21.04.2018
Koko perheen poroajelu ja poron ruokinta Lammintuvalla 10.00€ 20.11.2017 - 21.04.2018
Lasten moottorikelkkailu Lammintuvalla 20.00€ 20.11.2017 - 21.04.2018