RUKA-KUUSAMON KESÄKISA 2017

Kesäkisa järjestetään ajalla 1.6.-31.8.2017. Kilpailuun voi osallistua Instagramin välityksellä #luonnonkoordinaatit tai vastaamalla Ruka-Kuusamon Facebookissa kysymykseen "Mitä sinä laskisit Rukalla kesällä?".  Kisan säännöt tämän sivun alaosassa.

Ruka-Kuusamo Facebook

TEKEMISTÄ JOKA PÄIVÄLLE

Ruka-Kuusamon kesän viikko-ohjelma tarjoaa vauhdikasta puuhaa loman jokaiselle päivälle. Koskenlaskua, opastettua patikointia, melontaa, mönkkäriajoa... Viikko-ohjelma on voimassa 1.6.-30.9.

KESÄN VIIKKO-OHJELMA

Vietä aktiiviloma Rukalla ja Kuusamossa

Kuusamon kesä yllättää monipuolisuudellaan monet ensimmäistä kertaa alueella kesällä vierailevat. Alueen kaunis, koskematon luonto ja monipuoliset seikkailut takaavat onnistuneen loman koko perheelle.

 

RUKAN JA KUUSAMON KESÄUUTUUDET

Ruka-Kuusamon kesäkisa 2017

Mitä sinä laskisit Rukalla kesällä & #luonnonkoordinaatit
"Ruka-Kuusamon kesäkisan 2017 -markkinointitoimenpiteen (jäljempänä "Kilpailu") järjestäjä on Ruka-Kuusamon Matkailu ry (jäljempänä "Järjestäjä"). Kilpailu järjestetään ajalla 1.6.-31.8.2017.

Osallistuminen
Kilpailuun voi osallistua Instagram-sovelluksen välityksellä, merkitsemällä palveluun ladatut kuvat ja videot "#luonnonkoordinaatit" tunnisteella tai vastaamalla Ruka-Kuusamon Facebookissa kysymykseen "Mitä sinä laskisit Rukalla kesällä?". Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Kilpailuun voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiailta tarvitaan palkinnon vastaanottamiseen huoltajan suostumus. Kilpailuun eivät voi osallistua Järjestäjän ja heidän yhteistyökumppaniensa työntekijät. Mikäli kilpailuun osallistutaan Instagram-kuvalla, osallistujalla tulee olla oikeus kuvan käyttöön ja kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä lupa kuvan jakamiseen. Kilpailuun voi osallistua vain julkisilla Instagram-kuvilla. Viimeinen osallistumispäivä on 31.8.2017, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli kilpailu keskeytetään ennenaikaisesti, palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Palkintoehdot
Voittaja arvotaan kuukausittain viimeistään seuraavan kuun 5. päivään mennessä. Palkintojen arvontaan osallistuminen ei edellytä markkinointiluvan antamista. Palkinnon voittajan etu- ja sukunimi julkaistaan Facebook-sivuillamme.Palkintojen voittajille ilmoitetaan voitosta Instagram- tai Facebook-viestillä. Mikäli voittaja ei vahvista vastaanottaneensa voittoa koskenutta Instagram- tai Facebook-viestiä yhden viikon (7 päivän) kuluessa, eikä häntä tavoiteta muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta. Palkinnon voittajalta pyydetään lupa mahdollisen voittaneen kuvan käyttöön järjestäjän some-kanavissa; palkinnon lunastaminen ei edellytä kuvan käyttöluvan antamista.

Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron ja Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien ja muiden palkinnon saajien nimet missä tahansa mediassa. Voittaja ei voi luovuttaa palkintoa kolmannelle osapuolelle, palkinto on aina henkilökohtainen.

Palkinnot: Julkaistaan viimeistään Kesäkuussa 2017. 

Muut ehdot
Kilpailu toimii Instagram- ja Facebook-palveluissa. Järjestäjä vastaa kilpailuun lähetettyjen kuvien ja kommenttien sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa (esim. Facebook, Instagram) tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista. Facebook tai Instagram eivät ole vastuussa tästä kilpailusta.

Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Toimenpiteeseen ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä toimenpiteestä henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Henkilötietojen käsittely
Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoa henkilötietolaista >

Järjestäjä: Ruka-Kuusamon Matkailu ry

#luonnonkoordinaatit #oulanka #hossa