Anna lahjaksi yhteistä aikaa

Rukan rinneilojen lisäksi Kuusamossa on myös paljon muuta mukavaa tekemistä. Voit osallistua viikko-ohjelmaamme ja huristella koiravaljakolla, pororeellä tai moottorikelkalla. Tai käydä rekiretkellä tai ratsastamassa lumisessa metsässä. Päivä huipentuu upean saunaohjelman merkeissä, ja illan kruunaa paikallinen villiruoka.

Varaa joululoma hyvissä ajoin

Sopivan majoituksen löydät Rukan Matkakaupasta tai alla olevien majoitustarjousten avulla. Helppo joulu täysihoidolla hotellissa voi olla koko perheen mukavin joululahja. Toimi nopeasti, parhaat paikat myydään nyt! 

Lumiloman lahjavinkit

Rukan kylästä löydät laadukkaita ja monipuolisia liikkeitä, joista on helppo hankkia kuusen alle paikallisia tuotteita. Erityisesti lasketteluvarusteet, porotuotteet, keramiikka ja paikalliset ruokatuotteet ovat suosittuja lahjoja, kaiken ikäisille. 

Joulun tapahtumat

Joulun taikaan virittäydytään Rukalla aatonaattona perinteisen Joululintu-näytelmän tunnelmissa. Jouluaattona tavataan Joulupukki, ruokitaan poroja ja hiljennytään rinteiden juurelle jouluhartauteen. Jouluaaton kruunaa perinteinen joulupäivällinen. 

Uuden vuoden huumaa ystävien kesken

Kerää kyytiin kaikki kivat ja suuntaa Rukalle - meillä on bileet!

#LUMENKOORDINAATIT