Olet täällä

Kotakokkausta lappalaiskodassa

Wild FoodTule valmistamaan gourmet-ateria porukalla perinteisessä lappalaisessa kodassa Klubin emäntien avustuksella. Helekuta-kodan valmiit tulet ja talon emännät ohjaavat vieraansa kotakokkauksen saloihin. Lohi ja muut sesongin kalat kypsyvät kodassa herkullisiksi ruokaelämyksiksi ikiaikaisella kuusamolaisella perinteellä.

Alkuruoaksi valmistamme keittoa tai salaattia ja lisukkeeksi keitämme perunoita. 
Aterian pääruokana loimuttuu lohi Klubin tapaan. Jälkiruoaksi paistetaan mainiot Köyhät ritarit, jotka tarjotaan metsämarjahillon ja kermavaahdon kera. Koillismaalainen gourmet-ateria nautitaan kodan lämpimässä tunnelmassa. Lopuksi hörpätään kunnon nokipannukahvit samalla, kun talon emännät kertovat tarinoita paikallisesta ruokakulttuurista, koillismaalaisista tavoista ja arjen elämästä.


Ohjelmaan kuuluu: kodan käyttö, raaka-aineet, emäntien opastus ja ohjekirjanen.

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
01.09.2017 - 30.09.2018
Ryhmän koko
4 - 10 persons
Kesto
3 tuntia
3-4 h
Hinta
80,00€/Person
lapset 4-10 v. 40€