Olet täällä

050 555 0429 Johanna tai 050 533 2934 Annika
cafekamu1@gmail.com
Rukankyläntie 13
93830
Rukatunturi

Cafe Kamu

Kotoisa tunnelma ja makoisa meininki! Cafe Kamussa kaikki on kierrätettyä paitsi leivonnaiset! Mummolan vintin sohvakalusto ja kamapörssinurkkaus tuovat mukavan tunnelman retrohenkiseen kahvilaan, jossa hyvän kahvin lisäksi tarjoamme teille makeita ja suolaisia herkkuja! Herkulliseen valikoimaamme kuuluu aamulla paistetun pullan ja munkin lisäksi mm marja-, juusto- ja suklaakakkuja. Suolaiselta puolelta suosittelemme rapeaksi paahdettua toastia tai itse leivottuja maistuvia piirakoita. Vilkkaimpina aikoina tarjoamme myös lounasta. Teenjuojat voivat nauttia laadukkaasta Forsmanin irtoteestä ja kaakaon ystävät saavat maistella VanHoutenin kaakaoita, joita on kiva tunata kermavaahdolla ja vaahtokarkeilla. Kahvipannussa pöhisee Pauligin Juhla Mokkaa tummana ja vaaleana paahtona ja santsikuppi kuuluu aina hintaan!

Päivän keitto tarjolla joka päivä klo 12-15. Hinta 8,90 €, lapset 3-12 v. 4,90 € ja lapset alle 3 v. 1,50 €, sisältää päivän keiton lisäksi leipää, ruokajuomat sekä aikuisille kahvi / tee ja lapsille tikkari.

Lounaan voi nyt maksaa myös Edenred Ticket Lounasseteleillä ja kortilla!

Meiltä voit ostaa Karhukortteja! Karhukortilla saa kahvista, teestä, kaakaosta sekä kaikista leivonnaisista -10 %. Muista vilauttaa korttia kassalla maksamisen yhteydessä!

Juhlat tulossa? Haluaisiko ryhmäsi aamupalaa tai lounasta? Valmistamme tilauksesta kakkuja syntymäpäiville tai muuten vaan mukaan noudettavaksi. Lisäksi saatavilla on aamupalaa tai keitto- tai kotiruokalounasta ryhmille. Ota yhteyttä niin suunnitellaan tarjoilut yhdessä!
Cafe Kamun laskukamapörssiin otetaan myyntiin käytettyjä laskettelu-, telemark- ja temppusuksia, monoja, sauvoja ja laskettelukypäriä sekä lumilautoja ja lumilautakenkiä sekä hyväkuntoisia laskuvaatteita.

Tule tekemään löytöjä tai tuo laskukamoja myyntiin Cafe Kamun laskukamapörssiin!
Avajaisissa suuren suosion saavuttanut laskukamapörssi on nyt avoinna koko talven! Kamapörssiin voit tuoda myyntiin uusia tai käytettyjä talviurheiluvälineitä sekä vaatteita. Kamoja otetaan myyntiin tilan sallimissa rajoissa ja voit pitää niitä myynnissä haluamasi ajan.  Kamojen tulee olla hyväkuntoisia ja toimivia. Myyjä määrittää tuotteile hinnan, josta ei tingitä. Cafe Kamusta myyjä saa tuotekortteja joilla hän merkkaa hinta- ja tuotetiedot myytäviin tuotteisiin.
Asiakas voi maksaa kamapörssituotteet joko käteisellä tai kortilla. Korttimaksusta perimme ostajalta ostosumman lisäksi 3 % käsittelykulun.
Myyntiin tulevista tuotteista Cafe Kamu ottaa myyjältä 15 % välityspalkkion, kuitenkin aina vähintään 2 €.
Kamapörssi on avoinna vappuun 2017 saakka, jonka jälkeen myymättä jääneet tuotteet tulee noutaa pois.

Kahvilassamme on käytettävissä ilmainen nettiyhteys ja meille on tervetulleita myös karvaiset asiakkaat eli koirat :) Samasta tilasta voi kätevästi varata Rukapalvelun safareja. 

Seuraa kahvilamme tapahtumia Facebookissa: facebook.com/cafekamu